پوست موز از چه ساخته شده و آیا قابل خوردن است؟

ترجمه: سمیرا فیض آبادی ، اختصاصی جدول یاب

همیشه پوست زرد روشن موز  را به عنوان یک پوشش دهنده شکیل و زیبا برای این میوه خوشمزه دیده‌اید؟ دوباره تامل کنید؛ پوست موز ممکن است سخت باشد اما می‌تواند مصرف خوراکی داشته باشد.

پوست موز از ۶۰ درسد کربوهیدرات، ۳۰ درص فیبر،  آب و مقدار کمی پروتئین و چربی تشکیل شده است. پوست ضخیم موز و محتوای پر فیبر آن را به چیزی زمخت و البته تلخ تبدیل کرده است اما جالب است بدانید که پوست موز خوردنی است و شامل مواد معدنی فراوانی مانند پتاسیم و منیزیم می‌شود. سعی کنید از پوست موزد در درست کردن اسموتی‌هایتان استفاده کنید.

یک عدد موز سالم را تمیز بشویید، سر و ته آنه را برش زده و جدا کنید و بدون آنکه پوست آن را جدا کنید آن را رنده کنید، ۲۰۰ گرم شیر یا ماست به آن اضافه کنید، مقداری دارچین هم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و یک اسموتی عالی آماده کرده و میل کنید.

منبع: everydayscience

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا