طرز تهیه لازانیا بدون فر با مرغ و قارچ و سس بشامل گام به گام
لازانیا بدون فر با مرغ
لازانیا بدون فر با مرغ یکی از روش های تهیه لازانیا می باشد که خیلی خوشمزه و ساده است و شما می توانید داخل تابه دو طرفه بدون نیاز به فر تهیه کنید. این لازانیا را می توانید به دو روش تهیه کنید یا مرغ بپزید و ریش ریش کنید یا به صورت مکعبی ریز خرد کنید و با مواد ترکیب کنید که کاملا سلیقه ای است و یا می توانید ورقه های لازانیا روی هم قرار دهید یا به صورت رولی بپچید. امروز در جدول یاب طرز تهیه لازانیا بدون فر با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
رب | ۲ ق غذا خوری |
ورقه لازانیا | ۱ بسته |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
قارچ | ۵ عدد |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
کره | ۵۰ گرم |
شیر | ۱ لیوان |
آرد | ۱ ق غذا خوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه لازانیا بدون فر با مرغ
مرحله اول: تفت دادن مرغ
ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و با چاقو به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید یا می توانید داخل ۱۲۳ بریزید و چرخ کنید و این کاملا دلخواه است و شما می توانید حتی سینه مرغ را با پیاز بپزید و ریش کنید.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز و مرغ
پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد روغن زردچوبه اضافه کنید و کمی پیاز را سرخ کنید و مرغ خرد شده را به همراه ادویه ها اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مرغ کاملا تغییر رنگ دهد.
مرحله سوم: تهیه مواد میانی
در ادامه باید فلفل دلمه ریز شده را به همراه قارچ اسلایس شده اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ و فلفل دلمه نرم شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و به همین راحتی مواد میانی تهیه شده است.
مرحله چهارم: تهیه سس بشامل
در ادامه برای تهیه سس بشامل باید کره را داخل تابه انداخته تا ذوب شود و بعد از ذوب شدن آرد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و بعد کم کم شیر به دمای محیط رسیده را اضافه کنید و هم بزنید تا به غلظت برسد و در انتها کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم: تهیه لازانیا مرغ بدون فر
برای تهیه لازانیا باید مطابق نوشته روی بسته بندی که اگر نیمه پخت است فقط داخل آبجوش قرار دهید تا نرم شود و اگر این طور نیست باید مانند ماکارونی آب جوش بیاورید و ورقه های لازانیا را داخل آب بریزید تا نرم شود و بعد آبکش کنید. در ادامه کف یک تابه را چرب کنید و کمی سس بشامل بزنید و یک لایه ورق لازانیا قرار دهید و مقداری مواد مرغی و پنیر پیتزا و بعد دوباره یک لایه ورقه و سس بشامل و مواد مرغی و پنیر و همین طور تکرار کنید تا تابه پر شود و بعد روی لازانیا را با سس بشامل و پنیر کاور کنید و درب تابه را بسته و برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا لازانیا بدون فر با مرغ پخته شود. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت لازانیا بدون مرغ با مرغ و قارچ
- به دلخواه به سس بشامل می توانید کمی پودر سیر و جوز هندی بزنید.
- مواد میانی کاملا سلیقه ی است و می توانید از ذرت یا نخودفرنگی استفاده کنید.
- می توانید از پنیر ورقه ای نیز استفاده کنید.