طرز تهیه عدس پلو با مرغ ریش ریش و رب بدون کشمش برای ۴ نفر

دستور پخت عدس پلو با مرغ

طرز تهیه عدس پلو

عدس پلو با مرغ یکی از غذا های اصیل ایرانی می باشد که می توانید این بار بجای استفاده از گوشت چرخ کرده یا قلقلی که در آموزش های قبلی به شما یاد دادیم از مرغ ریش شده استفاده کنید و به دلخواه می توانید برای روپاش این غذا از کشمش و پیاز داغ به دلخواه استفاده کنید. اما برای استفاده از مرغ شما می توانید به ۲ روش عمل کنید یا مرغ را به صورت تکه ای روی پلو قرار دهید و یا می توانید ریش ریش کنید که هر دو سلیقه ای است. امروز در جدول یاب طرز تهیه عدس پلو با مرغ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

ران و سینه مرغ۲ عدد
پیاز۱ عدد
رب۱ ق غذا خوری
عدس۱/۲ پیمانه سر پر
برنج۳ پیمانه
پیاز داغ و کشمشبه دلخواه

طرز تهیه عدس پلو با مرغ ریش ریش

مرحله اول: سرخ کردن مرغ

می توانید از شب قبل مرغ ها را داخل آب و نمک قرار دهید تا بوی زهم مرغ گرفته شود و یا می توانید به نمک و زردچوبه آغشته کنید و داخل روغن سرخ کنید تا خوشرنگ و طلایی شود و بعد از تابه خارج کنید.

مرحله دوم: پخت مرغ

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه یا تابه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد تکه های مرغ را اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و بگذارید تا مرغ ها پخته شود و بعد مرغ ها از سس جدا کنید و بگذارید تا سس غلیظ شود و برای سرو غذا در انتها کنار قرار دهید.

مرحله سوم: آماده سازی برنج و عدس

عدس را از نیم ساعت خیس کنید و کنار قرار دهید تا هم بهتر پخته شود و نفخ آن نیز گرفته شود. برنج را نیز بشورید و برای چند ساعت خیس کنید و می توانید به دلخواه عدس پلو را به صورت کته یا آبکش تهیه کنید پس اگر می خواهید به صورت کته تهیه کنید نمک کمتری به آن بزنید و میزان آب طوری باشد که یک بند انگشت بالاتر از سطح آن باشد.

مرحله چهارم: تهیه عدس پلو با مرغ ریش ریش

در ادامه باید برنج را از روی حرارت قرار دهید تا بجوش بیاید، عدس را نیز با کمی آب بگذارید تا نیم پز شود و بعد آبکش کنید و زمانی که برنج نرم شد عدس را اضافه کنید و آبکش کنید و کف قابمله ته دیگ دلخواه قرار دهید و عدس پلو را با کمی دارچین به صورت لایه ی بریزید و بگذارید تا دم بکشد و در انتها مرغ ریش شده را با کمی زعفران مخلوط و با کره تفت دهید و روی عدس پلو بریزید و به دلخواه می توانید کمی کشمش یا پیاز داغ تفت داده روی پلو ریخته سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت عدس پلو با مرغ

  1. به دلخواه می توانید از ترکیب زرشک و کشمش تفت داده نیز استفاده کنید.
  2. سس ربی را بگذارید تا کاملا غلیظ شود و در کنار پلو سرو شود.
  3. عدس را ۵ دقیقه قبل از آبکش کردن برنج به برنج اضافه‌ کنید که برنجتون‌ سیاه نشود.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا