محبوبترین غذای استان قزوین چه نام دارد؟

 

فرزانه سمندر، اختصاصی جدول یاب

در تمام شهرهای کشورمان ایران علاوه آثار باستانی ، هنرهای دستی ، غذاهای سنتی نیز جزو کارهای هنری و ماندگار آن شهر نیز به حساب می آیند.

محبوبترین غذای استان قزوین

قزوین نیز از این قائده مستثنی نیست، غذاهای اصیل و خوشمزه این شهر به زیبایی این مکان می افزاید.
علاوه بر شیرین پلو ، کوکو شیرین ، مرصع پلو، دویماج، آش دوغ قزوین ، آش ماش پیاز که از غذاهای سنتی این استان می باشد، قیمه نثار قزوین آوازه جهانی پیدا کرده .
قیمه نثار از زمان حکومت شاه عباس که گوشت قرمز مصرف بیشتری داشت مورد توجه قرار گرفت و با ادویه مخصوصش دل و جان از گردشگران و توریست ها برده.

یک غذا به جز طعم و مزه خوبش از رنگ و لعاب و ظاهر مطبوعی نیز باید برخوردار باشد که قیمه نثار تمام این گزینه ها را دارا می باشد.
در تهیه قیمه نثار از برنج آبکش شده ، گوشت گوسفندی تازه ، پیاز داغ ، زعفران ، زرشک ، رب گوجه فرنگی و ادویه مخصوص استفاده می کنند.
برای تهیه ادویه مخصوص این غذا می توانید از عطاری های معروف قزوین کمک بخواهید.
تزئین این غذا با ترکیب آجیل هایی چون خلال بادام و خلال پسته ، رنگ زیبای زرشک و طعم خاص خلال پوست پرتقال و عطر دلپذیر زعفران یک تابلوی هنری محشری بوجود می آورد .
گوشت و سس قیمه نثار را مانند چلو گوشت در لابلای پلو سرو می کنند و مواد دیگر را بصورت تزئین روی پلو می ریزند.

این غذا معمولاً با سبزی های خوردن ، ترشی فصل و ماست خورده می شود .

قیمه نثار یکی از غذاهای ثابت مهمانی ها و مراسم رسمی مردم قزوین می باشد که چندین سال است که در منوی رستورانها و هتلهای این استان نیز جای گرفته.
اگر به استان قزوین سفر کردید ازتوردن این غذای سنتی غافل نشوید.

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا