طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ با خمیر خانگی با فر و بدون فر گام به گام
دستور پخت پیراشکی گوشت و قارچ
پیراشکی گوشت و قارچ یکی از فینگرفود های بسیار خوشمزه و ساده است که شما می توانید این بار پیراشکی گوشت را در فر قرار دهید و یا داخل تابه سرخ کنید که این کاملا سلیقه ای است و شما می توانید به دلخواه مواد میانی پیراشکی را تغییر کنید. شما برای خمیر می توانید از یوفکا یا نان لواش یا خمیر آماده پیراشکی استفاده کنید ولی پیراشکی با خمیر خانگی فوق العاده می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد پیراشکی گوشت و قارچ (خمیر)
تخم مرغ | ۱ عدد |
روغن | ۱/۴ لیوان فرانسوی |
شکر | ۱ ق غذا خوری |
شیر ولرم | ۱ لیوان |
خمیرمایه فوری | ۱ ق غذا خوری |
آرد ۳ لیوان | به مقدار لازم |
مواد لازم برای مواد میانی
پیاز | ۲ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
فلفل دلمه | ۱ عدد |
قارچ | ۵ عدد |
رب | ۱ ق غذا خوری |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
نمک، فلفل سیاه، دارچین، آویشن، پودر سیر | به مقدار لازم |
طرز تهیه پیراشکی گوشت و قارچ
مرحله اول: تهیه خمیر
شیر ولرم را داخل یک کاسه یا لیوان بریزید و به آن شکر و خمیرمایه اضافه کنید و هم بزنید و برای ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل بیاید و پف کند. تخم مرغ را به همراه روغن داخل یک کاسه دیگر بریزید و هم بزنید و بعد خمیرمایه مایه عمل آمده را اضافه کنید و هم بزنید و کم کم شروع کنید به اضافه کردن آرد تا خمیر جمع شود و بعد خمیر را برای ۱۰ دقیقه با دست خوب ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید و یا می توایند از استند میکسر برای ورز دادن مواد استفاده کنید. خمیر را داخل یک کاسه قرار دهید و روی خمیر را پوشانده و برای ۲ ساعت زمان دهید تا خمیر پف کند.
مرحله دوم: تهیه مواد میانی
برای تهیه مواد میانی باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن و زردچوبه خوب تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس گوشت را اضافه کنید و تفت داده تا رنگ گوشت تغییر کند و بعد فلفل دلمه و قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد نرم و یکدست شود سپس ادویه ها را به همراه رب اضافه کنید تا تفت دهید بوی خامی رب از برود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
مرحله سوم: تهیه پیراشکی
در ادامه پف خمیر را با دست بگیرید و چونه های یک اندازه بگیرید و با کمک وردنه روی سطح آردپاشی شده به صورت گرد باز کنید و از مواد میانی و کمی پنیر پیتزا وسط پیراشکی قرار دهید و خمیر را روی هم بیاورید و خمیر را خوب ببندید.
مرحله چهارم: تهیه پیراشکی گوشت و قارچ
برای سرخ کردن مواد داخل تابه کمی روغن بریزید و پیراشکی ها را سرخ کنید و یا می توانید روی سینی چرب شده قرار دهید و در فر از قبل گرم شده قرار دهید و برای نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه زمان دهید تا پخته شود. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت پیراشکی گوشت و قارچ
- این مقدار مواد به شما ۱۴ تا ۱۶ عدد پیراشکی به شما می دهد.
- برای نرم شدن در فر بهتر است یک کاسه آب قرار دهید تا با ایجاد بخار پیراشکی نرم شود.
- می توانید به دلخواه پیراشکی تخم مرغ و شیر رومال کنید.