طرز تهیه اشترودل گوشت چرخ کرده و قارچ با خمیر خانگی در فر

دستور پخت اشترودل گوشت خانگی

طرز تهیه اشترودل گوشت

اشترودل گوشت یکی دیگر از اشترودل ها می باشد که قرار است این بار بجای مرغ از گوشت چرخ کرده و قارچ به همراه یک خمیر خانگی و فوق العاده نرم به شما یاد دهیم در آموزش های قبلی اشترودل مرغ و قارچ را یاد گرفتید که طعم و مزه خوبی دارد و این بار قرار است اشترودل گوشت و قارچ را تست کنید و برای مهمانی و تولد ها تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه اشترودل گوشت چرخ کرده را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

شیر۱/۲ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
آب ولرم۱/۲ لیوان
خمیرمایه۱/۲ ق غذا خوری
روغن مایع۱/۲ لیوان
آرد۳ لیوان
شکر۱/۲ ق غذا خوری
نمک۱ ق چای خوری

مواد لازم برای مواد میانی

گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
قارچ۵ عدد
فلفل دلمه۱ عدد
رب گوجه فرنگی۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه اشترودل گوشت و قارچ

مرحله اول: آماده سازی خمیرمایه

ابتدا باید داخل یک کاسه یا لیوان کوچک خمیرمایه و شکر و آب ولرم را بریزید و خوب هم بزنید و روی ظرف را برای ۱۰ دقیقه بپوشانید تا عمل بیاید دقت کنید که آب باید دمای حدود ۴۲ درجه داشته باشد.

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

داخل یک کاسه دیگر تخم مرغ و روغن و نمک را داخل کاسه بریزید و هم بزنید و بعد خمیرمایه عمل آمده را اضافه کنید و هم بزنید و بعد باید کم کم آرد را اضافه کنید تا خمیر جمع شود و بعد با دست مواد را ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی داشته باشید حتما باید برای ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید و بعد داخل کاسه قرار دهید و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در دمای آشپزخانه بگذارید تا عمل بیاید و پف کند.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

برای تهیه مواد میانی باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس ادویه ها را به همراه قارچ و فلفل دلمه خرد شده افزوده و تفت دهید تا آب اضافه قارچ کشیده شود و در انتها رب را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و مواد را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

مرحله چهارم: پخت اشترودل گوشت

در ادامه باید پف خمیر را با دست بگیرید سپس از خمیر چانه های یک اندازه بگیرید و به صورت بیضی باز کنید با کاتر اطراف خمیر را مثل عکس زیر برش بزنید و مواد قرار دهید و خمیر را ببندید و روی خمیر را با زرده رومال کنید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت اشترودل گوشت

  1. می توانید برای مواد میانی از سوسیس یا سویا استفاده کنید.
  2. می توانید به دلخواه روی خمیر پنیر بریزید حذف کنید.
  3. به دلخواه می توانید روی خمیر را با سس کچاب کاور کنید و بعد پنیر و مواد بریزید.

 

‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا