طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ خانگی با طعم و مزه فوق العاده مثل بیرون
دستور تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ
ذرت مکزیکی بدون قارچ یک خوراکی لذیذ و خوش طعم که بسیار پر طرفدار است و به راحتی قابل تهیه در منزل می باشد. ذرت مکزیکی با مواد مختلفی مانند قارچ، کالباس و پنیر فراوان درست می شود و می تواند یک عصرانه یا میان وعده خوشمزه باشد. می توانید با داشتن کمترین مواد یک ذرت مکزیکی دلچسب و سالم در منزل تهیه و کنار عزیزان میل کنید. ذرت از نظر ویتامین های گروه ب بسیار غنی است و حاوی فیبر رژیم غذایی، مواد معدنی، منیزیم و فسفر در سطح متوسط است. ذرت یکی از وعده های غذایی انرژی زا برای ورزشکاران و بدنسازان محسوب می شود، همچنین به بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک کرده و خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش می دهد. امروز در جدول یاب طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ خانگی
- ذرت پخته یا ذرت کنسروی ۲ لیوان
- کره ۲۰ گرم
- سس فرانسوی ۷ قاشق غذا خوری
- پنیر پیتزا ۶۰ گرم
- شکر و نمک برای پخت ذرت از هر کدام ۱ قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن به میزان لازم
طرز تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ با طعم کره
مرحله اول: دان کردن و پخت ذرت
اگر برای درست کردن ذرت مکزیکی از ذرت خام استفاده می کنید، ابتدا دانه های ذرت را به آرامی با چاقو یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید جدا کنید و داخل آبکش بریزید و بشویید. قابلمه ای را به همراه مقداری آب روی حرارت متوسط قرار دهید، ۱ قاشق غذا خوری شکر و نمک اضافه کنید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. زمانی که آب به جوش آمد، ذرت های دان شده را داخل آب جوش بریزید و اجازه دهید حدود ده دقیقه ذرت ها داخل آب جوش بمانند و سپس آبکش کنید.
مرحله دوم: تفت دادن ذرت با کره
شعله گاز را روشن، ماهیتابه کوچک و مناسبی انتخاب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعد مقداری کره به دمای محیط رسیده را داخل تابه بریزید و اجازه دهید کره ذوب شود؛ حرارت کم باشد تا موجب سوختن کره نشود. در ادامه ذرت های پخته را به کره اضافه و بعد از مخلوط کردن چند دقیقه ای با هم تفت دهید.
مرحله سوم: افزودن سس و ادویه ها
در این مرحله چند قاشق سس فرانسوی را به ذرت ها اضافه کنید و مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید و یکی دو دقیقه مواد را تفت دهید. می توانید سس فرانسوی را کم و به جای آن مقداری ماست اضافه کنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن پنیر پیتزا و سرو ذرت مکزیکی
در نهایت پنیر پیتزا را به مواد اضافه و صبر کنید پنیر داخل مواد آب شود، بعد مواد را با هم مخلوط کنید تا پنیر با همه مواد ترکیب شود. ذرت مکزیکی آماده را داخل ظرف های سرو بریزید و به دلخواه با کمی پودر آویشن و فلفل سرو و به صورت گرم نوش جان کنید.
نکات کلیدی برای تهیه ذرت مکزیکی بدون قارچ در خانه
- برای خوشمزه تر شدن ذرت مکزیکی می توانید قارچ های ورقه ای را با کمی کره تفت دهید و به آن اضافه کنید.
- حتما سعی کنید از کره استفاده کنید چون عطر بی نظیری به ذرت مکزیکی می دهد.
- برای چاشنی ذرت مکزیکی می توانید از کمی آبلیمو به دلخواه استفاده کنید.
- ادویه اصلی ذرت مکزیکی آویشن است که عطر بی نظیری به آن می دهد؛ بهتر است آن را حذف نکنید.
- ذرت را بعد از پخت و خنک شدن می توانید داخل نایلون بریزید و در فریزر نگهداری کنید.
- به جای سس فرانسوی از سس مایونز و سس هزار جزیره یا ترکیب آن ها می توانید استفاده کنید.