طرز تهیه موچی کره ای بدون فر خیلی ساده و راحت با آرد برنج و قابلمه مرحله به مرحله

دستور تهیه موچی ساده

طرز تهیه موچی

موچی دسر ژاپنی است که در دستور اصلی با آرد گلوتینوس درست می شود ولی به دلیل در دسترس نبودن آن می توانید موچی را با آرد برنج یا آرد گندم نیز به صورت خوشمزه و در مدل های مختلف درست کنید. موچی یک نوع شیرینی سنتی ژاپنی است که فوق العاده چسبنده می باشد و خوردن آن برای بچه ها و افراد مسن کمی سخت می باشد. از انواع موچی می توان موچی شکلاتی، موچی بستنی، موچی قهوه، موچی بیسکوئیتی و … را معرفی کرد. امروزه خوراکی های گوناگونی از کشورهای مختلف می بینیم که در جاهای دیگر نیز طبخ می شود که در واقع موچی یکی از آن ها می باشد و دستور پخت آسانی دارد. امروز در جدول یاب طرز تهیه موچی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه موچی کره ای ساده و راحت

  •  آرد برنج ۱۰ قاشق غذا خوری
  • آب ۱ پیمانه
  • پودر قند ۵ قاشق غذا خوری
  • توت فرنگی چند عدد
  • خامه صبحانه به میزان لازم
  • رنگ خوراکی چند قطره

طرز تهیه موچی کره ساده بدون فر

مرحله اول: مخلوط کردن آرد برنج و پودر قند

داخل یک قابلمه یا ماهیتابه کوچک ۱۰ قاشق غذا خوری آرد برنج را الک کنید و بریزید، بعد ۵ قاشق پودر قند را هم الک و به آرد برنج اضافه و با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم: اضافه کردن آب و رنگ خوراکی

حدود ۱ پیمانه آب را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک یک مایع رقیقی درست شود. در ادامه برای خوشرنگ شدن موچی چند قطره رنگ خوراکی داخل مواد بریزید و هم بزنید.

مرحله سوم: گذاشتن ظرف روی حرارت

ظرف را روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و مواد را مرتب هم بزنید تا کم کم غلیظ و یک خمیری درست شود که حالت چسبندگی زیادی دارد.

مرحله چهارم: ماساژ دادن خمیر

روی سطح کار مقداری آرد برنج بریزید و پخش کنید، سپس خمیر را روی آرد برنج قرار دهید و مجدد روی خمیر هم آرد برنج بریزید و دو سه دقیقه خمیر را به آرامی ماساژ دهید. در آخر خمیر لطیفی درست می شود که نباید به دست بچسبد.

مرحله پنجم: باز کردن خمیر

خمیر را روی سطح کار رول و با چاقو به شش قسمت تقسیم کنید. هر کدام از قسمت ها را با وردنه باز کنید و خمیر باز شده را داخل یک پیاله کوچک قرار دهید تا جمع کردن آن راحت باشد.

مرحله ششم: اضافه کردن خامه و توت فرنگی و سرو موچی

برای مغز موچی از هر چیز دلخواه می توانید استفاده کنید. مقداری خامه صبحانه وسط خمیر بریزید و توت فرنگی روی خامه بگذارید، کناره های خمیر را به هم نزدیک و گرد کنید و داخل ظرف بچینید. همچنین می توانید موچی را بدون مغز به صورت ساده نیز درست کنید.

طرز تهیه موچی

نکات کلیدی برای تهیه موچی با قابلمه به روش کره ای

  1. به جای رنگ خوراکی می توانید از آبمیوه های طبیعی استفاده کنید فقط باید اجازه دهید تا آب آن کامل کشیده شود.
  2. زمانی که آب را به آرد اضافه کردید ۱/۲ قاشق چای خوری وانیل هم بریزید تا بوی آرد داخل موچی حس نشود.
  3. از بستنی یا شکلات به همراه توت فرنگی نیز می توانید برای مغز موچی استفاده کنید.
  4. موچی را اصلا داخل یخچال نگهداری نکنید و حتما همان موقع سرو شود.
‫۴.۷/۵ (۷ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا