طرز تهیه سوپ قارچ و شیر با خامه ساده و خوشمزه و مجلسی بدون مرغ به روش ایتالیایی

دستور تهیه سوپ قارچ غلیظ

طرز تهیه سوپ قارچ

سوپ قارچ یکی از سوپ های خوشمزه و مقوی رستورانی است که طرفداران زیادی دارد. سوپ قارچ معمولا با قارچ و شیر یا خامه به صورت گیاهی درست می شود اما شما می توانید با اضافه کردن مرغ به آن یک سوپ قارچ خوشمزه و دلچسب داشته باشید. سوپ قارچ یکی از سوپ های مجلسی است و برای مهمانی و مناسبت ها بسیار مناسب می باشد. قارچ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است و می تواند به بدن شما برای مبارزه با سرماخوردگی کمک کند. امروز در جدول یاب طرز تهیه سوپ قارچ و شیر با خامه را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ با خامه و شیر

  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • جو پرک ۱ لیوان
  • شیر ۴ لیوان
  • هویج ۱ عدد نسبتا درشت
  • آب یا آب مرغ ۴ لیوان
  • کره ۳۰ گرم برای تفت دادن قارچ و هویج
  • آرد سفید ۱ قاشق غذا خوری
  • خامه در صورت تمایل ۱ قاشق غذا خوری
  • کره ۲۰ گرم برای تفت دادن آرد
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ قارچ غلیظ و لعاب دار

مرحله اول: خرد کردن قارچ و هویج و جعفری

قارچ ها را با آب سرد تمیز بشویید تا سیاهی روی قارچ از بین برود، بعد قارچ ها را روی سطح کار قرار دهید و با کارد آشپزخانه به صورت ورقه ای خرد کنید. هویج را بشویید و سر و ته هویج و پوست آن را بگیرید، سپس به کمک رنده هویج را رنده ریز کنید و کنار بگذارید. ساقه های جعفری را بعد از پاک کردن و شستن داخل آبکش بریزید تا خشک شوند، سپس آن ها را در اندازه ریز خرد کنید.

مرحله دوم: تفت دادن قارچ و هویج با کره

ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید و حدود ۳۰ گرم کره را داخل تابه بریزید و اجازه دهید ذوب شود، بعد از ذوب شدن کره، قارچ خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه ای قارچ را با حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود. در ادامه هویج رنده شده را نیز به قارچ اضافه و کمی با هم تفت دهید.

مرحله سوم: اضافه کردن آب و جو پرک

آب یا آب مرغ را اضافه و مقداری فلفل سیاه بریزید و بعد از هم زدن صبر کنید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید هویج و قارچ ده دقیقه ای پخته شوند. بعد از این مدت، جو پرک را با آب بشویید و به مواد اضافه کنید؛ درب قابلمه را بگذارید و زمان دهید تا جو پرک نیز پخته شود.

مرحله چهارم: تفت دادن آرد با کره

در این فاصله، داخل یک تابه کوچک دیگر مقداری کره بریزید و ۱ قاشق آرد را با کره تفت دهید تا خامی آرد از بین برود. شیر را کم کم اضافه و مدام هم بزنید تا شیر داغ شود. وقتی که شیر داغ شد، آن را داخل مواد پخته شده بریزید، نمک را اندازه و ۱ قاشق غذا خوری خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله پنجم: اضافه کردن جعفری و سرو سوپ

زمانی که سوپ شروع به جوشیدن کرد، درب قابلمه را بگذارید و حرارت را خیلی کم کنید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر روی حرارت بماند تا کاملا پخته و جا افتاده شود. در نهایت  ۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده را اضافه و حرارت را خاموش کنید. بعد از چند دقیقه سوپ قارچ را سرو و با برش های لیمو تزئین و نوش جان کنید.

طرز تهیه سوپ شیر

نکات کلیدی برای تهیه سوپ قارچ و شیر بدون مرغ

  1. اضافه کردن خامه اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید.
  2. می توانید مرغ هم بپزید و ریش ریش کنید و داخل سوپ قارچ بریزید.
  3. در همه مراحل حرارت کم باشد تا سوپ خوب جا بیفتد.
  4. سایز برش قارچ مهم نیست و به هر اندازه که دوست دارید می توانید برش بزنید.
  5. سبزی خرده شده نباید زیاد بریزید چون رنگ سوپ به سبزی می زند.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا