طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی بسیار ساده و شیک و خوشمزه برای صبحانه و عصرانه با شیر

دستور تهیه پنکیک ساده

طرز تهیه پنکیک ساده صبحانه

پنکیک مغزدار در واقع نوعی کیک است که در اندازه های کوچک و به صورت نازک تهیه می شود و برای وعده صبحانه یا عصرانه بسیار مناسب می باشد. پنکیک انواع مختلفی دارد و به صورت ساده یا رژیمی قابل تهیه می باشد و در کشورهای جهان به روش های مختلفی پخته می شود. پنکیک را می توانید با انواع کره، مربا و سس های شکلاتی سرو کنید. اولین شواهد وجود پنکیک در یونان باستان است و قدیمی ترین ردپای این کیک را می توان در اشعار یونانی در قرن چهارم پیش از میلاد مسیح یافت. آن ها از نامی لاتین برای این کیک استفاده می کردند که ریشه آن به معادل لغت ماهیتابه می رسد. کیک یونانیان متشکل از روغن زیتون، آرد، شیر و عسل بود و برای صبحانه تهیه می شد و در نهایت واژه پنکیک در قرن پانزدهم در انگلستان ظاهر شد. برای تهیه یک صبحانه متفاوت و خوشمزه پنکیک گزینه بسیار مناسبی است، به همین دلیل دستور پخت یک پنکیک خوشمزه را برای شما آورده ایم. این پنکیک علاوه بر خوش طعم بودن، سالم تر و مقوی تر از سایر پنکیک ها می باشد، زیرا در ترکیبات آن از عسل هم استفاده شده است. امروز در جدول یاب طرز تهیه پنکیک مغزدار شکلاتی پفکی فوری را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه پنکیک مغزدار ساده

  • آرد ۱ پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شیر ۱ پیمانه سرخالی
  • شکر ۲ قاشق غذا خوری
  • عسل ۱ قاشق چای خوری
  • روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
  • شکلات سکه ای یا تخت به میزان لازم

طرز تهیه پنکیک مغزدار ساده خانگی باشیر

مرحله اول: آماده سازی

قبل از اینکه شروع به پخت پنکیک ها کنید تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. تابه ای انتخاب کنید که کوچک باشد و مواد یک پنکیک به خوبی داخل آن جا شود. اگر از تابه بزرگ استفاده کنید می توانید چند پنکیک داخل آن درست کنید.

مرحله دوم: ترکیب تخم مرغ و شکر

تخم مرغ را داخل ظرفی بشکنید و به همراه وانیل حدود ۵ دقیقه با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی درآید. شکر را اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم: ترکیب مواد با یکدیگر

در این مرحله عسل را اضافه و کمی هم بزنید، سپس روغن و شیر را هم به مواد اضافه و به خوبی با هم مخلوط کنید. آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم ترکیب کنید و روی مواد کم کم الک کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله چهارم: پخت پنکیک

از مواد پنکیک با ملاقه داخل تابه بریزید حتما حرارت ملایم باشد، زمانی که یک طرف پنکیک حباب زد و خودش را گرفت آن را برعکس کنید تا طرف دیگر هم خودش را بگیرد و بعد از ۲ الی ۳ دقیقه پنکیک آماده است.

مرحله پنجم: پخت پنکیک مغزدار

اگر دوست دارید پنکیک های مغزدار داشته باشید، یک طرف پنکیک که پخت شکلات را در وسط پنکیک قرار دهید و دوباره از مواد پنکیک روی آن بریزید با لیسک برگردانید تا طرف دیگر هم پخته شود و شکلات داخل پنکیک آب شود و یک پنکیک مغزدار خوشمزه داشته باشید.

طرز تهیه پنکیک ساده خانگی

نکات کلیدی در تهیه پنکیک مغزدار خانگی بدون کره با شیر

  1. هر بار که می خواهید از مواد پنکیک داخل تابه بریزید، حتما مواد را هم بزنید.
  2. تابه اصلا نیازی به چرب کردن ندارد.
  3. ماهیتابه ای که استفاده می کنید خشک باشد و پنکیک ها را زیاد نپزید چون خشک می شوند.
  4. با انواع میوه جات، عسل یا سس شکلاتی سرو کنید.
  5. به جای روغن می توانید از کره یا خامه استفاده کنید.
‫۵/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا