طرز تهیه ترشی به رنده شده یا خلالی شده با سرکه فوق العاده راحت
دستور تهیه ترشی به
ترشی به یکی از ترشی های فصل پاییز می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و مزه آن کاملا بالانس شده و مناسب فصل پاییز و زمستان مناسب است و شما می توانید با میوه به این ترشی فصلی را تهیه کنید. این ترشی در دو هفته حاضر می شود. به به عنوان سیب طلایی معروف است دارای عطر و بو خاصی می باشد و شبیه به گلابی است و رنگ ان زرد است و شما می توانید انواع کیک و خورشت و مربا را به آن تهیه کنید. به خواص بسیار خوبی دارد از جمله فشار خون، سرطان خون، در بارداری و لاغری گزینه خوبی می باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه ترشی به را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
به | ۵۰۰ گرم |
نمک | ۱ ق مربا خوری |
چوب دارچین | ۱ عدد |
میخک | ۱ عدد |
فلفل سبز تند | ۱ الی ۲ عدد |
سرکه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی به
مرحله اول: آماده سازی به
ابتدا به را باید با یک فرچه بشورید چون قرار است با پوست تهیه شود ولی می توانید پوست به را بگیرید. بعد از گرفت پوست از وسط قاچ کنید و دونه های آن را در بیاورید (دانه ها را در بیاورید برای درمان سرفه استفاده کنید) سپس باید به صورت دلخواه رنده درشت بزنید یا می توانید خلالی خرد کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
بعد از خرد کردن یا رنده کردن به روی یک دستمال بریزید تا خشک شود. فلفل را نیز بشورید و نیازی نیست خرد کنید ولی فلفل نیز باید خشک باشد.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
سرکه سفید و نمک و چوب دارچین و میخک را باهم ترکیب کنید و بعد به های خشک شده را اضافه کنید و هم بزنید سپس فلفل تند را نیز اضافه کنید.
مرحله چهارم: تهیه ترشی به
یک شیشه تمیز بردارید و مواد ترشی را داخل آن بریزید و اگر سرکه روی مواد را نگرفته بود مجدد اضافه کنید و در ظرف را حسابی کیپ کنید و در محبط خنک برای دو هفته یگذارید تا بماند و بعد این ترشی را سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت ترشی به
- از سرکه سفید استفاده کنید تا رنگ ترشی حفظ شود.
- یک پلاستیک روی درب شیشه قرار دهید تا هوا نکشد.
- این ترشی نیاز به سبزی ندارید چون خودش عطر و بوی خوبی دارد بخصوص بوی پوست به.
- فلفل سبز را می توانید به صورت خشک یا تازه استفاده کنید.