طرز تهیه ترشی گل کلم با هویج و کرفس با آب نمک و سرکه با مقادیر دقیق

دستور تهیه ترشی گل کلم با هویج و کرفس

طرز تهیه ترشی گل کلم با هویج و کرفس

ترشی گل کلم و هویج و کرفس یکی از ترشی های بسیار خوشمزه و ساده است که می توانید به راحتی در خانه در فصل پاییز تهیه کنید. این ترشی از ترکیب آب و نمک تهیه می شود و به همین دلیل با ذائقه همه جور می باشد اما این ترشی مانند دیگر نکاتی دارد که باید رعایت کنید تا کاملا ترد و عالی باقی بماند. برای تهیه ترشی ها حتما از نمک دریا استفاده کنید تا دیرتر خراب شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه ترشی گل کلم و هویج و کرفس را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

گل کلم ۲ عدد
هویج ۱ کیلو
کرفس ۵۰۰ گرم
سیر ۴ بوته
فلفل سبز تند ۱۵ عدد
نخود چند عدد
سبزی معطر ۵۰۰ گرم ( نعنا، ترخون، مرزه، شوید، جعفری)
آب ۲۵ لیوان
نمک دریا ۱۵ ق غذا خوری
سرکه ۵ لیوان

طرز تهیه ترشی گل کلم و هویج و کرفس

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید گل کلم را به اندازه دلخواه خرد کنید و داخل یک لگن آب بریزید و بگذارید تا حسابی شسته شود و بعد آبکش کنید. هویج را پوست بگیرید و به صورت مورب یا گرد برش بزنید. سیر ها را نیز پوست بگیرید. فلفل تند را بشورید و داخل آبکش قرار دهید. ساقه و برگ کرفس را از هم جدا کنید و ساقه را برش بزنید و برگ کرفس را بشورید. یکی از مهم ترین نکته در این مرحله این می باشد که یک پارچه نخی بزرگ پهن کنید و تمام مواد شسته شده را روی آن قرار دهید و بگذارید برای چند ساعت حسابی خشک شود.

مرحله دوم: مخلوط کردن آب و سرکه

وقتی آب و نمک را باهم مخلوط کنید ۱۰ دقیقه بجوشانید تا نمک داخل آن حل شود و بعد از روی حرارت بردارید و سرکه را اضافه کنید و بگذارید تا تقریبا خنک شود. (برای هر۴ لیوان اب ۳ قاشق غذاخوری نمک دریا و ۱ لیوان سرخالی سرکه سفید یا قرمز).

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

شیشه مورد نظر را خوب بشورید و تمیز کنید و چند عدد نخود کف ظرف ترشی بریزید و بعد شروع کنید به صورت لایه ی یا غیر مرتب کلم و هویج و سیر و کرفس و کمی از برگ سبزی بریزید و لا به لا سیر و سبزی معطر نیز بریزید و در انتها از مخلوط آب و سرکه تهیه شده روی آن بریزید تا روی مواد را بگیرید.

مرحله چهارم: تهیه ترشی گل کلم با هویج و کرفس

حتما یک نایلون روی درب ظرف ترشی قرار دهید و درب ترشی را حکم کنید و ۱ هفته اول در جای خنک و خشک بماند تا سرد و بعد ۱ هفته تریجا در یخچال یا بالکن نگه داری کنید تا ترشی ترد باقی بماند. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت ترشی گل کلم با هویج و کرفس

  1. اگر مواد مرطوب باشد ترشی کپک می زند و حتما بگذارید تا خشک خشک شود.
  2. نخود باعث ترد شدن ترشی می شود.
  3. سنگ نمک و نخود و یخچال سه اقدام مهم برای کپک زدن ترشی می باشد.
  4. می توانید به دلخواه فلفل سیاه و دانه تخم گشنیز استفاده کنید.
‫۴.۵/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا