طرز تهیه ترشی لیموترش با پوست سالم و خوشمزه به صورت درسته و اسلایس شده بدون سرکه

دستور تهیه ترشی لیموترش

طرز تهیه ترشی لیموترش

ترشی لیموترش در اصل یک ترشی تندوتیز و با فلفل زیاد است ولی می توان آن را بر حسب ذائقه خود با فلفل کم هم درست کرد. ترشی لیموترش از آن ترشی هایی است که پوست آن هم قابل خوردن می باشد به همین علت این ترشی را هم با پوست و هم بدون پوست درست می کنند. این ترشی ویتامین C بالایی دارد و در هر اقلیم بسته به ذائقه آن ها با روش های مختلف تهیه می شود. لیموترش یک میوه کم کالری است و آب لیمو از عوامل خنک کننده در تابستان می باشد و معمولا به صورت شربت درست و میل می شود که می تواند عطش و حرارت بدن را رفع کند. خوردن ترشی همراه غذا خیلی دلچسب است و ما ایرانی ها معمولا در سفره های خود به جز ماست و سالاد از انواع ترشی هم استفاده می کنیم. امروز در جدول یاب طرز تهیه ترشی لیموترش با پوست بدون سرکه را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ترشی لیموترش خانگی

  • لیموترش ۲ کیلوگرم
  • نمک ۸ قاشق غذا خوری
  • فلفل قرمز ۲ قاشق مربا خوری
  • زردچوبه ۲ قاشق مربا خوری
  • آب لیمو طبیعی به مقدار لازم
  • سیاه دانه و تخم گشنیز به میزان دلخواه

طرز تهیه ترشی لیموترش با پوست بدون سرکه در خانه

مرحله اول: آماده سازی لیموها

ابتدا لیموها را به خوبی با آب بشویید و کاملا خشک کنید، حتی می توانید لیموها را بعد از شستن یک روز جلوی آفتاب قرار دهید که پوست آن ها خشک و نازک شود. لیموها را ورقه ای خرد کنید یا به شکل چهار قاچ برش بزنید. هسته های لیمو را با چاقو یا خلال دندان خارج کنید.

مرحله دوم: ترکیب ادویه ها با لیمو

در این مرحله لیموهای ورقه ای را داخل یک کاسه بزرگ بریزید، فلفل قرمز، زردچوبه و نمک را به ورقه های لیمو اضافه و با هم ترکیب کنید. در ادامه مقداری سیاه دانه و تخم گشنیز هم روی لیموها بریزید و در حد مخلوط شدن با مواد ترکیب کنید.

مرحله سوم: ریختن مواد داخل شیشه

از شیشه برای تهیه و نگهداری ترشی استفاده کنید. شیشه ها را به خوبی بشویید و با دستمال تمیز خشک کنید چون اگر شیشه ها خشک نباشند ممکن است ترشی شما کپک بزند. شیشه موردنظر را آماده کنید، لیموهایی که با ادویه ها مخلوط کردید را داخل شیشه بریزید.

مرحله چهارم: آماده شدن ترشی

در این مرحله آب لیموی تازه خانگی را داخل شیشه و روی لیموها بریزید، در ظرف را محکم ببندید و شیشه را به خوبی تکان داده و داخل یخچال قرار دهید. ترشی لیموی ما بعد از حدود ۳ هفته تا ۱ ماه آماده شده و قابل استفاده می باشد.

طرز تهیه ترشی لیموترش با پوست

نکات کلیدی در تهیه ترشی لیموترش با آبلیموترش به صورت درسته و خرد شده

  1. شیشه را نباید پر از لیمو کنید، مقداری از سر شیشه را خالی بگذارید چون لیمو خودش آب می اندازد.
  2. این ترشی فوق العاده خوشمزه و تند است اگر خواستید تندی آن کمتر باشد، می توانید فلفل کمتری بریزید.
  3. از لیموهای با پوست نازک و زرد رنگ استفاده کنید.
  4. با توجه به ذائقه خود می توانید از زیره سیاه یا سبز هم برای این ترشی استفاده کنید.
  5. برای ماندگاری بیشتر ترشی می توانید مقداری روغن زیتون داخل آن بریزید.
‫۲.۵/۵ (۴ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا