طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با نان لواش و سیب زمینی به صورت رولی و مثلثی

دستور پخت سمبوسه پیتزایی به 2 روش

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

سبموسه پیتزایی یکی از غذا های بسیار خوشمزه است که به روش های مختلفی با مواد میانی متفاوت تهیه می شود و ما امروز تصمیم گرفتیم یکی از بهترین روش های تهیه سمبوسه پیتزایی را به شما یاد دهیم که طعم و مزه خوبی دارد و می توانید برای تولد و مهمانی ها خود تهیه کنید. برای سرخ کردن سمبوسه می توانید آن را داخل تابه سرخ کنید و اگر می خواهید رژیمی تر باشد می توانید در سرخکن یا هواپز و فر نیز آن را تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه سمبوسه پیتزایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

سیب زمینی۵ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
نان لواش۴ عدد
سوسیس۳ عدد
پنیر پیتزا۱/۲ لیوان
نمک، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبهبه مقدارا لازم

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

مرحله اول: آماده سازی سیب زمینی

ابتدا باید سیب زمینی ها را خوب بشورید و با کمی آب بگذارید تا برایی ۴۵ دقیقه حسابی پخته و نرم شود و بعد آب سرد بگیرید و پوست سیب زمینی را گرفته و بعد از این که خنک شد باید پوره کنید یا می توانید رنده ریز بزنید.

مرحله دوم: تفت دادن مواد

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن داخل تابه تفت دهید تا سبک و شیشه ی شود و بعد سیر را پوست بگیرید و رنده کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

در ادامه باید ادویه ها را به همراه سوسیس خرد شده به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا سوسیس خوب سرخ شود و بعد سیب زمینی پوره شده را افزوده و تفت دهید تا همه مواد باهم مخلوط شود و در انتها پنیر پیتزا را اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

مرحله چهارم: تهیه سمبوسه پیتزایی

در ادامه باید نان لواش را به صورت طولی برش بزنید و کمی از مواد داخل آن قرار دهید و به دلخواه رول کنید یا می توانید به صورت مثلثی بپچیید و داخل روغن داغ سرخ کنید و تا برشته شود و بعد روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافه گرفته شود یا می توانید در سرخکن یا هواپز یا فر با دمای ۱۹۰ به مدت ۱۵ دقیقه هر دو طرف را سرخ کنید و بهتر با فرچه روی آن کمی روغن بزنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت سمبوسه پیتزایی

  1. می توانید بجای سوسیس از کالباس استفاده کنید.
  2. برای تند و تیز کردن سمبوسه می توانید از کمی سس گلوریا استفاده کنید.
  3. حتما بعد از تهیه مواد بگذارید تا خنک شود و بعد رول کنید زیرا داغ بودن مواد باعث می شود نان پاره شود.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا