طرز تهیه خورش به و آلو با گوشت گوسفندی خوشمزه و مجلسی + فوت و فن

دستور تهیه خورش به و آلو مجلسی

طرز تهیه خورش به و آلو

خورش به و آلو یکی از خورش های خوشمزه و پرخاصیت ایرانی است که به دلیل استفاده از به داخل این خورش، هم عطر بینظیر و هم خواص فراوانی دارد و به عنوان یک خورش فصلی نیز شناخته شده است. شما می توانید خورش به را در فصل آن با به تازه، درست یا به را فریز و در فصل های دیگر نیز خورشت به را طبخ کنید. خورش به آلو خواص غذایی بالایی دارد و برای بچه ها خیلی مقوی می باشد و از جمله خورش هایی است که می توانید آن را بدون استفاده از گوشت به صورت گیاهی و یا با اضافه کردن گوشت گوسفندی یا گوساله و همچنین گوشت مرغ تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه خورش به و آلو را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خورش به آلو با گوشت

  • گوشت خورشتی ۴۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • به درسته ۴ عدد
  • آلو بخارا ۱۵ الی ۲۰ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
  • زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
  • پودر سیر ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه خورش به و آلو خوشمزه و مجلسی با طعم ملس

مرحله اول: خرد کردن به و خیس کردن آلو

ابتدا به ها را تمیز با آب بشویید و روی سطح کار قرار دهید؛ به را از وسط نصف و دانه ها را خارج و در اندازه های باریک و دلخواه خرد کنید و داخل یک ظرف که مخلوط آب سرد و کمی لیمو ترش در آن است بریزید تا به ها سیاه نشوند. زمانی که به را کامل خرد کردید، آبکش کنید و اجازه دهید آب آن کشیده شود. آلوهای بخارا را نیز از چند ساعت قبل با آب خیس کنید.

مرحله دوم: سرخ کردن به

ماهیتابه ای را روی حرارت قرار دهید و کمی روغن داخل تابه بریزید و زمانی که روغن داغ شد، به ها را داخل روغن سرخ و بعد از سرخ شدن از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: تفت دادن گوشت با پیاز و اضافه کردن ادویه ها

پیاز را بعد از پوست گرفتن بشویید و به صورت نگینی ریز خرد کنید؛ پیاز را داخل تابه ای که به را سرخ کردید بریزید و خوب تفت دهید تا کمی سبک و نرم شود. در ادامه یک قاشق چای خوری زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر را به پیاز اضافه و زمانی که پیاز سرخ شد گوشت خورشتی را داخل پیاز بریزید و چند دقیقه ای تفت دهید تا اطراف گوشت به خوبی سرخ شود.

مرحله چهارم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی

مواد گوشتی را در اطراف جمع کنید و یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را وسط تابه بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا رب سرخ شود، بعد با پیاز و گوشت ترکیب و مقداری آب جوش اضافه و بعد از این که آب به جوش آمد حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا گوشت کامل پخته شود.

مرحله پنجم: پخت و جا افتادن خورش

بعد از پخت گوشت، نمک خورش را اندازه و آلوهای خیس خورده را به خورش اضافه و مخلوط کنید. در نهایت به های سرخ شده را داخل خورش بریزید و اجازه دهید خورش حسابی روغن بیندازد و جا بیفتد.

طرز تهیه خورش به و آلو

نکات کلیدی برای تهیه خورش به و آلو خوشمزه

  1. خورش به طعم ملس دارد که البته بیشتر ذائقه ای است؛ بعضی شیرین تر دوست دارند که می توانند اواخر پخت شکر و بعضی ترش تر که بهتر است کمی آبغوره اضافه کنند.
  2. بهتر است رب خیلی اضافه نکنید چون به خاطر آلو رنگ خورشت کمی تیره می شود، که اضافه کردن رب بیشتر رنگ آن را تیره تر می کند.
  3. اصل خورش به با گوشت می باشد ولی می توانید آن را با مرغ نیز درست کنید.
  4. هر چه آلوها بیشتر خیس بخورند خورش لعاب دارتر و خوشمزه تر خواهد شد.
  5. خورشت به نباید زیاد له شود و باید به روغن افتاده و در حد کافی آب داشته باشد.
‫۵/۵ (۲ امتیاز )
۵ ۱ رای
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا