طرز تهیه چیز کیک انار یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی ساده و شیک برای شب یلدا

دستور تهیه چیز کیک انار بدون فر

طرز تهیه چیز کیک انار

چیز کیک انار دسر دلچسب و خوش طعم یلدایی و فصل پاییز است که ظاهر بسیار زیبایی دارد. چیز کیک انار را می توانید با کیک اسفنجی و کرم پنیری یا بیسکوئیت به راحتی و با صرف زمان کافی در منزل تهیه کنید. چیز کیک هایی که به صورت تک نفره در لیوان یا ظروف دیگر درست می شوند بسیار مناسب مجالس و تولدها هستند و کار پذیرایی را برای شما عزیزان راحت تر می کنند. امروز در جدول یاب طرز تهیه چیز کیک انار را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک انار با بیسکویت ساقه طلایی

  • بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی ۲۰۰ گرم
  • ژله انار ۱ بسته
  • پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
  • شیر عسلی نصف قوطی
  • خامه ۲۰۰ گرم
  • آب ۱/۳ پیمانه برای پودر ژلاتین
  • کره ۱۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین ۱۰ گرم
  • وانیل ۱/۸ قاشق چای خوری
  • آب جوش ۱ لیوان
  • آب سرد نصف لیوان

طرز تهیه چیز کیک انار بدون قالب کمربندی

مرحله اول: مخلوط کردن بیسکوئیت پودر شده با کره

کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود. در این فاصله بیسکوئیت پتی بور را از بسته خارج و داخل غذا ساز بریزید، یا به کمک وردنه و گوشت کوب حسابی پودر و له کنید. بعد کره به دمای محیط رسیده را درون یک کاسه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا کره کامل باز و نرم شود. بیسکوئیت پودر شده را به کره اضافه و خوب با هم ترکیب کنید تا بیسکوئیت و کره به خوبی با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله دوم: ریختن ترکیب بیسکوئیت و کره در ظرف و قرار دادن در یخچال

ظرف سرو را آماده کنید و ترکیب بیسکوئیت و کره را داخل ظرف بریزید و با هر وسیله که می توانید مواد را خوب فشرده کنید. سپس ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خوب منسجم شود. اگر می خواهید چیز کیک انار را در ظرف های تک نفره سرو کنید، یک سوم ظرف را با مواد پر و بعد از فشرده کردن داخل یخچال بگذارید.

مرحله سوم: بن ماری کردن پودر ژلاتین

پودر ژلاتین را داخل یک کاسه کوچک بریزید و با ۱/۳ لیوان آب مخلوط کنید و بعد از کمی هم زدن روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن ماری دانه های ژلاتین به خوبی در آب حل شود.

مرحله چهارم: ترکیب مواد با هم و درست کردن کرم پنیری

ظرف مناسبی آماده کنید و خامه و شیر عسلی را داخل آن بریزید و با هم مخلوط کنید. بعد پنیر خامه ای را به همراه وانیل داخل مواد بریزید و بعد از کمی هم زدن، پودر ژلاتین آماده را به مواد اضافه و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

مرحله پنجم: ریختن کرم پنیری روی مواد بیسکوئیتی

ظرف را از یخچال خارج کنید و مواد کرم را به آرامی روی ترکیب بیسکوئیت و کره بریزید و در همه جا پخش کنید. مجدد ظرف را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله ششم: درست کردن ژله انار

در این فاصله ژله انار را درست کنید؛ پودر ژله را داخل یک ظرف بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه و دانه های ژله را با هم زدن یا به روش بن ماری در آب جوش حل کنید. بعد از این که دانه ها به خوبی در آب جوش حل شدند و ژله شفاف شد، نصف لیوان آب سرد را بریزید و هم بزنید تا مایع ژله آماده شود.

مرحله هفتم: ریختن ژله انار روی کرم پنیری

بعد از دو ساعت که مواد به خوبی خود را گرفت از یخچال خارج کنید و ژله انار سرد شده را روی مواد داخل ظرف بریزید و به مدت سه ساعت دیگر در یخچال قرار دهید تا ژله نیز سفت و چیز کیک انار لذیذ آماده شود و در نهایت به دلخواه تزئین و نوش جان کنید.

طرز تهیه چیز کیک انار

نکات کلیدی برای تهیه چیز کیک انار خوشمزه و ساده

  1. داخل ژله انار می توانید مقداری دانه های انار نیز بریزید.
  2. حتما مایع ژله سرد شده باشد، بعد روی مواد پنیری بریزید.
  3. مواد چیز کیک انار را می توانید داخل کپسول مخصوص بریزید و به صورت تک نفره درست و سرو کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا