طرز تهیه موس انار شیک و مجلسی و قالبی برای شب یلدا مرحله به مرحله
دستور تهیه موس انار برای شب یلدا
موس انار دسر خوشمزه و جذاب فرانسوی است که ظاهر زیبایی دارد و می توانید آن را برای مهمانی و دورهمی های خود درست و سرو کنید. دسرها معمولا یکی از جذاب ترین خوردنی ها هستند و در مدل ها و طعم های گوناگون و با میوه های مختلف درست می شوند. انار میوه پاییزی دلچسبی است و قطعا هر چیزی که با آن درست شود لذیذ و بی نظیر خواهد بود. موس انار بسیار خوشرنگ می باشد و دستور تهیه راحت و سریعی دارد و از جمله دسرهایی است که برای سفره یلدا بسیار مناسب می باشد و جلوه بیشتری به آن می دهد. از مصرف انار در پاییز غافل نشوید؛ انار یکی از مفیدترین و غنی ترین میوه ها و سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند خطر بیماری های قلبی، سرطان، آرتروز و التهاب مفصل و مشکلات گوارشی را کاهش دهد. همچنین انار برای مراقبت از پوست و مو ترکیبات مفید و اثربخشی دارد. امروز در جدول یاب طرز تهیه موس انار را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه موس انار
- پودر ژله انار ۲ بسته
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- پنیر ماسکارپونه ۱۰۰ گرم
- شیر ۱ لیوان
- آب جوش ۱ لیوان
- شکر ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه موس انار شیک و محلسی برای شب یلدا
مرحله اول: آماده کردن ژله
کتری را آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. کاسه یا ظرف مناسبی آماده، پودر ژله را از بسته خارج کنید و داخل ظرف بریزید. بعد از این که آب به جوش آمد، حدود ۱ لیوان آب جوش روی پودر ژله بریزید و به آرامی هم بزنید تا دانه های ژله به خوبی در آب جوش حل و یک مایع شفاف درست شود و اجازه دهید به دمای محیط برسد.
مرحله دوم: ترکیب خامه و شکر و پنیر
پاکت خامه را باز کنید و داخل یک کاسه کوچک بریزید، ۲ قاشق غذا خوری شکر را به خامه اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن چند دقیقه ای با همزن دستی یا برقی بزنید تا خامه خوب فرم بگیرد. در ادامه پنیر ماسکارپونه را به خامه اضافه و با همزن بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن مایع ژله و شیر
در این مرحله مایع ژله خنک شده را کم کم به مواد اضافه و با همزن به خوبی مخلوط کنید. در نهایت ۱ لیوان شیر را داخل مواد بریزید و با هم ترکیب کنید تا یکدست شوند.
مرحله چهارم: ریختن موس انار در قالب و گذاشتن در یخچال
قالب مورد نظر را کمی چرب و مواد موس را از صافی رد کنید و داخل قالب بریزید؛ بعد قالب را به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج و با کمک چاقو لبه های موس را از قالب جدا کنید و داخل ظرف برگردانید و به دلخواه تزئین کنید.
نکات کلیدی برای تهیه موس انار قالبی
- به جای شکر می توانید کمی پودر قند داخل موس انار بریزید.
- بهتر است از قالب پلاستیکی برای تهیه موس استفاده کنید.
- پودر ژله را به روش بن ماری روی بخار کتری یا سماور نیز می توانید آماده کنید.
- موس انار را به شکل دلخواه در ظرف های تک نفره نیز می توانید سرو کنید.