طرز تهیه کیک کدو حلوایی ساده و خوشمزه با شیر و گردو در فر و قابلمه مرحله به مرحله
دستور تهیه کیک کدو حلوایی با گردو
کیک کدو حلوایی از جمله کیک های خوشمزه و پاییزی است که بافت فوق العاده پنبه ای دارد و بسیار مناسب شب یلدا و شب های پاییز می باشد. برای درست کردن کیک کدو حلوایی می توانید از گردو، ماست، شیر و حتی دارچین استفاده کنید. تا فصل کدو حلوایی است، این کیک بی نظیر را در منزل درست کنید و عاشق عطر و طعم آن شوید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کیک کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک کدو حلوایی خوشمزه و ساده
- آرد ۱ و ۱/۲ پیمانه
- شیر ۱/۴ پیمانه
- شکر ۳/۴ پیمانه
- کره آب شده ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
- پوره کدو حلوایی ۲ پیمانه
- جوش شیرین ۱ قاشق چای خوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
- دارچین ۱ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- گردو خرد شده به میزان دلخواه
طرز تهیه کیک کدو حلوایی با پف زیاد با فر و بدون فر
مرحله اول: پخت و پوره کردن کدو حلوایی
کدو حلوایی را بعد از شستن پوست بگیرید و به قطعات کوچکتر برش بزنید، بعد با نصف لیوان آب داخل یک قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کدوها پخته و آب آن ها کشیده شود. بعد از پختن، کدوها را با کمک گوشتکوب برقی یا هر وسیله دیگری که در دسترس دارید پوره کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: شکستن تخم مرغ و اضافه کردن شکر و وانیل
در یک کاسه مناسب و گود، تخم مرغ ها را بشکنید و حدود ۱/۲ قاشق چای خوری وانیل را به آن اضافه کنید و چند دقیقه ای با همزن بزنید. در ادامه ۳/۴ پیمانه شکر را به تخم مرغ ها اضافه و با همزن خوب بزنید تا مایع سفید رنگ شود.
مرحله سوم: اضافه کردن پوره کدو حلوایی، شیر و کره
۲ پیمانه پوره کدو حلوایی را به مواد اضافه و بعد از مخلوط کردن شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس ۱۰۰ گرم کره آب شده را داخل مواد بریزید و حسابی با هم ترکیب کنید.
مرحله چهارم: ترکیب آرد با بکینگ پودر و جوش شیرین و دارچین
داخل یک ظرف دیگر آرد را بریزید و ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین، بکینگ پودر و دارچین را به آن اضافه و بعد از مخلوط کردن دو بار الک کنید. سپس مخلوط آرد را کم کم به مواد اضافه و هر بار در حد مخلوط شدن مواد را هم بزنید.
مرحله پنجم: پخت کیک کدو حلوایی در فر
کف قالب را کمی چرب کنید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۵۵ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید تا کیک کاملا پخته و آماده شود.
مرحله ششم: پخت کیک کدو حلوایی در قابلمه
شعله گاز را روشن کنید و شعله پخش کن را روی آن قرار دهید. بعد از این که شعله پخش کن داغ شد، مواد کیک را داخل یک قابلمه بریزد، درب قابلمه دمکنی بکشید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید. حدود یک ساعت برای پخت کیک کدو حلوایی داخل قابلمه زمان نیاز است. بعد از پخت اجازه دهید کیک کمی خنک شود، سپس در ظرف سرو برگردانید و با پودر قند یا سس شکلاتی سفید تزئین کنید.
نکات کلیدی برای پخت کیک کدو حلوایی با شیر و گردو
- به جای بخارپز کردن می توانید کدو حلوایی را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۴۵ دقیقه نیز بپزید.
- اضافه کردن دارچین و گردو اختیاری است و می توانید حذف کنید.
- مواد را از نیم ساعت قبل در محیط قرار دهید تا هم دما با آن شوند.
- قالب سایز ۲۰ تا ۲۲ برای پخت کیک مناسب می باشد.
- بهتر است کدو حلوایی پخته شده اصلا آب نداشته باشد تا کیک خمیر نشود.