طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی با پایه بیسکویت (بدون فر) شیک و مجلسی مناسب پذیرایی

دستور تهیه چیز کیک کدو حلوایی پاییزی

طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی

۱۴ یکی از دسرهای خاص و مجلسی است که با ظاهری جذاب می تواند گزینه بسیار مناسب برای مهمانی و تولد باشد. کدو حلوایی در فصل پاییز و زمستان می رسد و دسر کدو حلوایی یک دسری فصلی می باشد. اگر طعم کدو حلوایی را دوست ندارید می توانید کیک، دسر یا حتی مربای کدو حلوایی را درست کنید و از خواص بی نظیر آن بهره مند شوید. امروز در جدول یاب طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه چیز کیک کدو حلوایی

  • بیسکوییت پتی بور ۱ و نیم بسته
  • کره ۷۵ گرم
  • وانیل به دلخواه

مواد لازم برای تهیه کرم

  • آرد گندم ۴ قاشق غذا خوری
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
  • شیر ۴ لیوان
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • شکر ۱ لیوان
  • پودر هل نوک قاشق چای خوری

مواد لازم برای تهیه رویه چیز کیک

  • پوره کدو حلوایی ۲۰۰ گرم
  • شکر یا عسل به میزان لازم
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری
  • پودر دارچین به میزان دلخواه

طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی بدون فر

مرحله اول: پختن و پوره کردن کدو حلوایی

ابتدا کدو حلوایی را بعد از شستن از وسط نصف و تخم و ریشه های آن را خارج، بعد کدو را در اندازه های کوچکتر خرد کنید و داخل یک قابلمه بریزید. مقداری شکر یا عسل را به کدوهای خرد شده اضافه و با مقدار خیلی کم آب روی حرارت قرار دهید تا کدو حلوایی خوب پخته و نرم شود؛ سپس با قاشق کدوها را از پوست جدا کنید و داخل یک ظرف بریزید و با قاشق پوره کنید.

مرحله دوم: افزودن کره به بیسکوئیت پودر شده

بیسکوئیت پتی بور را با هر وسیله ای که در دسترس دارید کاملا پودر کنید و کره به دمای محیط رسیده را به آن اضافه و خوب ترکیب و به دلخواه کمی وانیل اضافه کنید. ظرف موردنظر یا قالب کمربندی را آماده کنید و مواد بیسکوئیتی را داخل قالب بریزید و خوب فشار دهید و فیکس کنید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

مرحله سوم: درست کردن کرم چیز کیک

شیر را داخل قابلمه دیگر بریزید و زرده تخم مرغ را به همراه کره و شکر به شیر اضافه و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. در ادامه نشاسته ذرت را با کمی پودر هل نیز به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.

مرحله چهارم: ریختن کرم روی مواد بیسکوئیتی

مواد کرمی را روی بیسکوئیت فشرده بریزید و مجدد داخل یخچال قرار دهید تا کرم نیم بند شود. کرم باید حداقل سه ساعت داخل یخچال بماند تا سفت شود و خود را بگیرد.

مرحله پنجم: افزودن مایع ژلاتین به پوره کدو

۱ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را با نصف استکان آب سرد مخلوط کنید تا دانه های ژلاتین در آب حل، سپس آن را روی بخار کتری قرار دهید تا شفاف شود. بعد از این که پودر ژلاتین کمی خنک شد پوره کدو حلوایی را به آن اضافه و با هم مخلوط کنید و کمی پودر دارچین بریزید.

مرحله ششم: ریختن پوره کدو

قالب را از یخچال خارج کنید و پوره کدو حلوایی را روی کرم نیم بند بریزد و خوب پخش کنید؛ به دلخواه با پودر پسته یا هر چیز دلخواه دیگر روی آن را تزئین و دوباره داخل یخچال قرار دهید تا رویه چیز کیک نیز به خوبی سفت شود. بعد از آماده شدن چیز کیک کدو حلوایی، آن را با چاقو از کناره های قالب آزاد کنید و در ظرف سرو قرار دهید.

طرز تهیه چیز کیک کدو حلوایی

نکات کلیدی برای تهیه چیز کیک کدو حلوایی شیک و مجلسی

  1. بیسکوئیت باید کاملا پودر شده باشد تا چیز کیک کیفیت لازم را داشته باشد.
  2. به مواد کرم هم می توانید مقدار کمی وانیل اضافه کنید تا عطر بهتری بگیرد.
  3. اگر کرم نیم بند باشد خیلی بهتر است چون لایه پوره کدو خوب به آن می چسبد.
‫۵/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا