طرز تهیه کوکی کدو حلوایی نرم و لطیف و ساده با گردو و دارچین با فر و بدون فر
دستور تهیه کوکی کدو حلوایی بدون فر
کوکی کدو حلوایی یک کوکی خوشمزه با طعم و بافت عالی می باشد که یک گزینه سالم برای میان وعده کودکان محسوب می شود. با استفاده از کدو حلوایی در این کوکی شما می توانید یک شیرینی پرخاصیت و خوشمزه برای پاییز و زمستان داشته باشید. کوکی کدو حلوایی را می توانید در وعده عصرانه کنار یک لیوان چای نوش جان کنید. کدو حلوایی منبع غنی از ویتامین های A، E، C ،نیاسین، پتاسیم و کلسیم است و به سبب طبیعت نسبتا معتدلی که دارد می تواند در گرم مزاجانی که دچار مشکلات پوستی چون خشکی پوست، آکنه و دمل هستند بسیار مفید باشد. امروز در جدول یاب طرز تهیه کوکی کدو حلوایی را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکی کدو حلوایی
- آرد ۲۰۰ گرم
- پوره کدو حلوایی بدون آب ۹۰ گرم
- کره آب شده ۱۱۵ گرم
- شکر قهوه ای یا سفید ۱۰۰ گرم
- دارچین ۱ قاشق مربا خوری
- وانیل کمی
- بکینگ پودر ۱/۴ قاشق مربا خوری
- جوش شیرین ۱/۴ قاشق مربا خوری
- شکلات چیپسی نصف پیمانه
- گردو خرد شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه کوکی کدو حلوایی خوشمزه و مجلسی با گردو و دارچین
مرحله اول: خرد کردن، پختن و پوره کردن کدو حلوایی
کدو حلوایی را پوست بگیرید و در اندازه های کوچک تر تکه کنید، بعد به همراه کمی آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. زمان دهید تا کدو حلوایی پخته شود، سپس آن را پوره کنید. پوره کدو حلوایی را داخل صافی بریزید و یکی دو ساعت زمان دهید تا آب پوره کدو کاملا کشیده شود.
مرحله دوم: مخلوط کردن کره با شکر و اضافه کردن پوره کدو و وانیل
کره را از بسته خارج کنید و روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا آب و کمی داغ شود، بعد کره آب شده و ولرم را داخل یک ظرف بریزید و شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و بعد از مخلوط کردن با همزن برقی چند دقیقه ای بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند. در ادامه پوره کدو حلوایی را به همراه کمی وانیل به مواد اضافه و هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
مرحله سوم: ترکیب آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین و دارچین
داخل یک ظرف دیگر آرد، دارچین، بکینگ پودر و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید و بعد از یک بار الک کردن، مواد خیس را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید. در انتها به دلخواه مقداری شکلات چیپسی و گردو اضافه و مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید.
مرحله چهارم: پخت کوکی کدو حلوایی در فر و بدون فر
مواد را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال استراحت دهید، بعد از مواد به اندازه گلوله بزرگتر از گردو بردارید و در دست گرد و کمی پهن کنید و با فاصله در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا کوکی ها پخته شوند. کدو نباید تغییر رنگ دهد، مراقب دمای فر باشید. برای پخت فر نیز باید کوکی ها را داخل تابه دو طرفه که از قبل روی گاز به مدت ۱۵ دقیقه گرم شده و کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۲۵ دقیقه بگذارید روی شعله کم تا پخته شود. نوش جان
نکات کلیدی برای تهیه کوکی کدو حلوایی
- می توانید روی کوکی را با گردو خرد شده، خلال بادام و فندق تزئین کنید.
- قبل از پوره کردن کدو حتما آب اضافی کدو را بگیرید.
- کوکی کدو حلوایی بافت نرم و فوق العاده ای دارد و در ظرف در بسته و جای خنک تا دو هفته ماندگاری دارد.
- کوکی را با پوره سیب یا هویج هم می توانید درست کنید و عالی می شود.
- از شکر سفید هم می توانید استفاده کنید فقط طعم کوکی کمی عوض و شیرین تر می شود.
- مقدار گردو سلیقه ای است و می توانید آن را کم یا حذف کنید.
- از گره گیاهی نیز می توانید داخل کوکی کدو حلوایی استفاده کنید.