طرز تهیه حلوا به پاییزی خیلی خوشمزه و خوشرنگ و مجلسی به روشی ساده مرحله به مرحله
دستور تهیه حلوا به
حلوا به یکی از حلواهای قدیمی و خاص ایرانی با طعمی کاملا متفاوت است که شاید کمتر اسم آن را شنیده باشید. پخت حلوای به خوشمزه، صبوری و حوصله زیاد می خواهد اما در نهایت نتیجه کار بسیار عالی خواهد شد. حلوای به ماندگاری بالایی دارد و الان که فصل به است برای یک بار هم که شده این حلوا را درست و از خود پذیرایی کنید. به میوه ای است که عطر و طعم بی نظیری دارد و قطعا حلوای آن نیز خوش طعم و عطر خواهد بود. امروز در جدول یاب طرز تهیه حلوا به را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا به پاییزی
- میوه به ۱ عدد درشت
- شکر ۱ پیمانه سر خالی
- آرد برنج ۴ قاشق غذا خوری
- آب ۴ پیمانه
- روغن نیمه جامد یا مایع نصف فنجان
- پودر ژلاتین ۲ قاشق غذا خوری
- پودر لبو نصف قاشق مربا خوری
- آب ۱/۳ پیمانه برای پودر ژلاتین
- چوب دارچین ۱ تکه
- دانه هل ۲ الی ۳ عدد
طرز تهیه حلوا به خوشرنگ و مجلسی
مرحله اول: خرد کردن به
میوه به را با کمک چاقو از وسط نصف و چهار قاچ، قسمت وسط و دانه های به را جدا کنید و پوست به را بگیرید. داخل یک قابلمه مناسب حدود ۴ پیمانه آب بریزید و ۱ پیمانه شکر را به آب اضافه و روی حرارت متوسط قرار دهید. چوب دارچین و چند عدد دانه هل اضافه کنید و زمان دهید تا آب به جوش بیاید.
مرحله دوم: پخت به و پوره کردن آن
بعد از این که آب به جوش آمد، به را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت تقریبا دو ساعت با حرارت کم پخته شود. در پایان پخت به، از شربتی که به در آن پخته شده است حدود یک پیمانه سر خالی بردارید و کنار بگذارید. بعد از این که به کاملا پخته شد، آن را داخل غذا ساز بریزید یا با کمک گوشت کوب خوب له و پوره کنید.
مرحله سوم: ترکیب پودر ژلاتین و شهد به
۲ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین را داخل یک کاسه کوچک بریزید و ۱/۳ پیمانه آب به آن اضافه کنید، بعد کاسه را روی بخار کتری قرار دهید تا کاملا ژلاتین در آب حل شود. ژلاتین را به شهد به اضافه و با هم مخلوط کنید؛ برای خوشرنگ تر شدن حلوا نصف قاشق مربا خوری پودر لبو را به ترکیب شهد و ژلاتین اضافه و کنار بگذارید.
مرحله چهارم: تفت دادن آرد
۴ قاشق غذا خوری آرد برنج را الک کنید و داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پنج دقیقه آرد را تفت دهید تا فقط بوی خامی آرد گرفته شود، نباید آرد تغییر رنگ دهد.
مرحله پنجم: اضافه کردن روغن و شهد به آرد
بعد از تفت دادن مجدد آرد برنج را الک کنید تا حباب های آن خارج و داخل حلوا گلوله نشود. نصف فنجان روغن را به همراه به پوره شده به آرد اضافه و با هم ترکیب کنید و چند دقیقه ای تفت دهید. در ادامه ترکیب شهد و ژلاتین را به مواد اضافه و خوب هم بزنید تا شهد کامل به خورد مواد برود.
مرحله ششم: قرار دادن حلوا در یخچال و سرو آن
بعد از این که حلوا آماده شد، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. حلوا را به دلخواه داخل قالب یا ظرف بریزید و حدود یک ساعت در فریزر قرار دهید. بعد از این مدت حلوا به آماده است؛ آن را از فریزر خارج و در اندازه های دلخواه برش بزنید، تزئین و نوش جان کنید.
نکات کلیدی برای تهیه حلوا به مجلسی
- به جای پودر لبو از رنگ قرمز خوراکی نیز می توانید استفاده کنید.
- حلوا به کمی شل تر از حلواهای دیگر است اصلا نگران این موضوع نباشید.
- همچنین می توانید حلوا را به مدت سه چهار ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- حلوا به هر چه قدر بیشتر در یخچال بماند خوشمزه تر می شود.