طرز تهیه خورش قیمه رشتی با گوشت چرخ کرده فوری و راحت

دستور پخت خورشت قیمه گیلانی

طرز تهیه خورش قیمه رشتی

قیمه رشتی یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و جذاب است که به قیمه گیلانی نیز معروف است که شما می توانید این خورشت خوشمزه و راحت را برای شام یا نهار به راحتی تهیه کنید و به همراه سالاد شیرازی و برنج زعفرانی در یک ساعت میل کنید. پس هر موقع هوس یک قیمه فوری کردید این رسپی را داشته باشید تا سریع ترین زمان قیمه خوشمزه و لعاب دار تهیه کنید. امروز در پارسی دی طرز تهیه قیمه رشتی را به شما آموزش خواهیم همراه ما باشید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ۱ عدد
لپه۱ لیوان
رب۱.۵ ق غذا خوری
سیب زمینی۱ عدد
لیموعمانی۲ عدد
زعفرانبه دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر دارچینبه مقدار لازم

طرز تهیه قیمه رشتی با گوشت چرخ کرده

مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید لپه را از ۱ ساعت قبل خیس کنید تا هم بهتر پخته شود و نفخ آن گرفته شود سپس آبکش کنید. گوشت چرخ کرده را نیز از یخچال خارج کنید تا یخ آن باز شود.

مرحله دوم: تفت دادن گوشت

پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا سبک شود و بعد از سبک شدن زردچوبه بزنید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت حسابی تغییر کند و سرخ کنید.

مرحله سوم: افزودن رب

در ادامه لپه خیس خورده را به همراه رب اضافه کنید و تفت دهید دقت کنید نباید لپه را زیاد تفت دهید وگرنه دیر پز می شود سپس روی مواد کمی آبجوش بریزید و بگذارید تا گوشت و لپه پخته شود. در همین حین سیب زمینی را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و به همراه کمی روغن سرخ کنید و کنار قرار دهید.

مرحله چهارم: تهیه قیمه رشتی

در ادامه کمی زعفران دم کرده غلیظ اضافه کنید و حالا نوبت اضافه کردن لیموعمانی که از قبل سوراخ کردید و در آب ولرم قرار دادید است و مجدد برای ۳۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا خورش کم آب و غلیظ شود در انتها نمک را اندازه کنید و سیب زمینی را اضافه کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت قیمه رشتی

  1. می توانید به دلخواه از بادمجان سرخ کرده نیز استفاده کنید.
  2. می توانید بجای رب از پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.
  3. افزودن دارچین باعث عطر زیادی می شود و می توانید از چوب دارچین بجای پودر استفاده کنید.
  4. مقدار زیادی آب اضافه نکنید و بگذارید جا افتاده شود.
  5. بجای لیمو عمانی از رب یا گرد لیمو نیز می توانید استفاده کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا