طرز تهیه قلیه میگو بوشهری لذیذ و مجلسی با سیب زمینی

دستور پخت قلیه میگو خانگی

طرز تهیه قلیه میگو

قلیه میگو یکی از خورشت های بسیار خوشمزه جنوبی می باشد که شما می توانید خیلی راحت در خانه تهیه کنید قلیه میگو رقیب بسیار خوبی برای قلیه ماهی می باشد که در آموزش های قبلی به شما یاد دادیم و شما می توانید یک غذای جنوبی اصل را به راحتی تهیه کنید و اگر از طعم و مزه میگو خوشتان می آید قطعا این خورشت تند تیز جنوبی را نیز دوست دارید. امروز در جدول یاب طرز تهیه قلیه میگو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

میگو ۵۰۰ گرم
سبزی قلیه ۴۰۰ گرم گشنیز و ۱ ق غذا خوری شنبلیله خشک
سیر خشک ۲ بوته کوچک
پیاز ۱ عدد
فلفل تند ۲ عدد
سیب زمینی ۱ عدد
تمر هندی ۱۵۰ گرم
آب جوش ۴ لیوان
گوجه فرنگی به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه قلیه میگو

مرحله اول: تفت دادن مواد

ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز با کمی روغن تفت دهید و بعد در همین حال سیر ها را پوست بگیرید و به همراه فلفل و کمی زردچوبه داخل هاون بکوبید تا حسابی پوره شده و به همراه پیاز ها کمی تفت دهید.

مرحله دوم: افزودن سیب زمینی

در ادامه باید سیب زمینی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنیدو به همراه رب کمی تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد سبزی را که از قبل خرد کردید و ساطوری کردید به همراه مواد تفت دهید تا رنگ خامی سبزی گرفته شود و آب اضافه سبزی گرفته شود.

مرحله سوم: پخت خورشت قلیه میگو

در ادامه به میگو ها نمک بزنید و کمی تفت دهید و کنار قرار دهید دقت کنید نباید بیشتر از ۵ دقیقه تقت دهید. سپس تمرهندی را نیز با آبجوش مخلوط کنید و حسابی چنگ بزنید تا عصاره تمر هندی خارج شود و بعد از صافی رد کنید و عصاره تمر هندی را داخل خورش بریزید و ۴ عدد گوجه فرنگی نیز اضافه کنید و درب نیمه باز قابلمه را قرار دهید تا خورش جا افتاده شود.

مرحله چهارم: تهیه قلیه میگو

در ادامه باید نیم ساعت آخر میگو ها را اضافه کنید و زمانی که خورش جا افتاده شده نمک را نتظیم کنید و به همراه برنج سرو کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت قلیه میگو

  1. درب قابلمه باید حین پخت نصف باشد.
  2. حتما باید میگو ها را داخل سبزی ها تفت دهید و بعد خارج کنید تا عطر سبزی و سیر را به خود بگیرد.
  3. سبزی قلیه گشنیز فراوان و مقدار کم شنبلبلیه می باشد و می توانید به صورت خشک یا تازه استفاده کنید.
  4. میگو  ها را از ابتدا نریزید وگرنه سفت می شود.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا