طرز تهیه مرغ دودی خانگی با سس مایونز و زعفران لذیذ و مجلسی
دستور پخت مرغ ذغالی
مرغ دودی یا مرغ ذغالی یکی از روش های فوق العاده خوشمزه و ساده برای تهیه یک مرغ لذیذ می باشد که شما می توانید با ذغال در خانه بدون نیاز به ابزار خاصی یک مرغ فوق العاده تهیه کنید و به همراه یک کته زعفرانی میل کنید. مرغ دودی را باید با سس مایونز و زعفران مزه دار کنید و داخل قابلمه قرار دهید و وسط قابلمه یک تکه زغال قرار دهید. امروز در جدول یاب طرز تهیه مرغ دودی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
تکه های مرغ | ۶ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
آلو بخارا | ۱۰ عدد |
زعفران | به مقدار لازم |
آبلیمو تازه | ۲ ق غذا خوری |
سس مایونز | ۴ ق غذا خوری |
ذغال | ۱ تکه |
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه، پودر سیر | به مقدار لازم |
طرز تهیه مرغ دودی
مرحله اول: مزه دار کردن مرغ
ابتدا باید تکه های مرغ را بشورید و داخل یک ظرف قرار دهید و به آن ادویه های گفته شده را به همراه زعفران اضافه کنید و خوب ماساژ دهید تا مرغ ها مزه دار شود و بعد داخل یک ظرف درب دار قرار دهید و برای ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار شود.
مرحله دوم: سرخ کردن مرغ
داخل تابه کمی روغن بریزید و مرغ های مزه دار شده را سرخ کنید تا طلایی شود دقت کنید خیلی سرخ نکنید که پوست مرغ خشک شود. مرغ ها را از تابه خارج کنید. پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید داخل همان تابه کمی تفت دهید تا پیاز ها سبک شود.
مرحله سوم: تهیه سس مرغ
برای تهیه سس مرغ باید سس مایونز و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شود. وقتی پیاز ها نرم شدند باید کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و فلفل قرمز اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد مرغ های سرخ شده را اضافه کنید و سس تهیه شده را روی مرغ ها بریزید و درب قابلمه را قرار دهید تا مرغ ها مزه درا شود.
مرحله چهارم: تهیه مرغ دودی
در این فاصله یک ذغال را به کمک انبر روی گاز قرار دهید تا سرخ و طلایی شود و بعد از این که مرغ پخته شد باید آلو بخارا خیس خورده و کمی آبلیمو اضافه کنید و یک کاسه کوچک وسط قابلمه قرار دهید و ذغال را داخل آن قرار دهید و دو ق غذا خوری از روغن غذا روی زغال بریزید تا دود کند و درب قابلمه را قرار دهید تا حسابی بو و مزه دود به مرغ ها برود. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت مرغ دودی
- افزودن آلو اختیاری می باشد و می توانید به دلخواه اضافه کنید.
- در حین پخت مرغ یک بار روی مرغ ها زعفران بریزید.
- می توانید از کره و روغن برای سرخ شدن مرغ ها استفاده کنید.