طرز تهیه ترشی اسپانیایی با قارچ و سس مخصوص و روغن زیتون در خانه
دستور تهیه ترشی اسپانیایی خانگی
ترشی اسپانیایی بی شک یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین ترشی ها می باشد که مواد میانی این ترشی کاملا دلخواه است و شما می توانید از سبزیجات یا صیفی جات دلخواه خود استفاده کنید ولی در این رسپی سعی شده یکی از دستور های بازاری بسیار خوشمزه با سس مخصوص و ادویه ها برای شما بیاوریم تا بتوانید به راحتی در هر فصلی که دوست دارید یک ترشی اسپانیایی بی نظیر تهیه کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه ترشی اسپانیایی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
قارچ ریز | ۵۰۰ گرم |
فلفل دلمه سبز و قرمز | از هر کدام ۱ عدد |
هویج بزرگ | ۱ عدد |
کنسرو ذرت | ۱ عدد یا ۱ لیوان ذرت پخته شده |
زیتون بی هسته | ۱ لیوان |
فلفل تند | ۱ عدد |
سرکه سفید | ۱.۵ لیوان |
روغن زیتون | ۱/۲ لیوان |
زردچوبه | ۱ ق غذا خوری |
پاپریکا | ۱ ق غذا خوری |
سیاهدانه | ۱ ق غذا خوری |
ادویه تندوری | ۱ ق غذا خوری |
نمک | ۱/۲ ق غذا خوری |
شکر | ۱ ق چای خوری |
لیمو | ۱/۲ عدد |
طرز تهیه ترشی اسپانیایی
مرحله اول: آماده سازی قارچ
ابتدا باید قارچ را بلانچ کنید برای تهیه این ترشی از قارچ های خیلی ریز استفاده کنید که دیگر نیازی به خرد کردن نداشته باشد و بعد یک قابلمه را پر آب کنید و روی حرارت قرار دهید و زمانی که بجوش آمد قارچ ها را به همراه نصف آب لیمو ترش اضافه کنید و ۲ دقیقه بجوشانید و داخل کاسه آب و یخ بریزید تا سیاه نشود.
مرحله دوم: آماده سازی سبزیجات
در ادامه هویج را نیز پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. زیتون ها را اسلایس کنید. فلفل دلمه های رنگی را نیز بشورید و به صورت ریز خرد کنید. فلفل تند را نیز بشورید و خرد کنید به دلخواه می توانید از بیبی کورن یا گلم کلم نیز استفاده کنید ولی رسپی اصلی بدون این مواد تهیه می شود. ذرت را نیز می توانید به صورت کنسروی تهیه کنید یا خودتان در منزل ذرت را داخل یک سبد ریخته و بعد داخل قابلمه کمی آب بریزید و سبد را داخل قابلمه قرار دهید به طوری که نباید آب با ذرت ها برخورد داشته باشند سپس درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید تا بخارپز شود.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
داخل یک کاسه بزرگ همه مواد خزد شده و قارچ ها را بریزید و خوب مخلوط کنید و بعد سرکه و روغن زیتون و ادویه های گفته شده را اضافه کنید و هم بزنید تا حسابی مواد مخلوط شود و داخل شیشه های تمیز بریزید و برای ۳ روز در یخچال قرار دهید سپس قابل استفاده است. نوش جان
فوت و فن های دستور تهیه ترشی اسپانیایی
- ترشی حتما باید داخل یخچال نگهداری شود.
- می توانید بجای روغن زیتون از مایع استفاده کنید ولی با روغن زیتون طعم بی نظیر و منحصر به فردی دارد.
- مواد را بعد از مخلوط کردم داخل ظرف دربسته در یخچال بذارید و در طول روز چند بار سر و ته کنید.
- مواد کم کم آب می اندازند ولی اگه دوست دارید می توانید سرکه بیشتر اضافه کنید.
- مواد باید کاملا خشک شده باشند.
- این ترشی تا یک ماه قابل نگهداری می باشد.