طرز تهیه پای سیب حصیری خانگی ترد و عالی به روش فرانسوی

دستور پخت پای سیب حصیری

طرز تهیه پای سیب حصیری

پای سیب حصیری یکی از شیرینی های بسیار خوشمزه فرانسوی می باشد که طعم و مزه بسیار خوبی دارد و شما می توانید با یک خمیر مخصوص پای آن را تهیه کنید و مواد میانی را با سیب و دارچین پر کنید و روی کار را با کمک خمیر مخصوص فرانسوی به صورت حصیر در بیاورید و داخل فر از قبل گرم شده بگذارید و به همراه یک لیوان چای یا قهوه این پای بی نظیر را میل کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه پای سیب حصیری را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم برای خمیر

تخم مرغ۱ عدد هم دمای محیط
کره۱۰۰ گرم هم دمای محیط
آرد۲ پیمانه
شکر۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر۱ ق مربا خوری
نمک و کمی وانیل۱ پنس

مواد لازم برای مواد میانی پای

سیب۴ الی ۵ عدد
شکر۳ ق غذا خوری
دارچین۱ ق مربا خوری
هلکمی
زرده۱ عدد برای رومال

طرز تهیه پای سیب حصیری

مرحله اول: تهیه خمیر مخصوص

ابتدا باید کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل کاسه بریزید و با همزن برقی بزنید تا کره کرمی رنگ و بوی خامی آن گرفته شود و حتما بین کار دورگیری کنید تا کره حسابی هم بخورد و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه دیگر هم بزنید.

مرحله دوم: استراحت خمیر

در ادامه باید آرد و بیکینگ پودر و نمک را باهم ترکیب و سه بار الک کنید تا سبک شود و بعد طی سه مرحله به مواد فوق اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خمیر جمع شود و اصلا نباید برای مخلوط کردن از دست و وزر دادن استفاده کنید و بعد خمیر را داخل نایلون قرار دهید و برای ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی

برای مواد میانی سیب ها را پوست بگیرید و درشت رنده بزنید و با شکر و دارچین و پودر هل توی ماهیتابه تفت دهید تا خوب پخته شود و آب اضافه کشیده شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.

مرحله چهارم: باز کردن خمیر

بعد از ۱ ساعت خمیر را داخل همان نایلون با وردنه به قطر ۲ الی ۳ میل باز کنید و داخل ظرف مخصوص پای و تارت یا یک ظرف لبه دار قرار دهید اصلا نیازی به چرب کردن نیست مابقی خمیر را برای تزیین روی پای کنار قرار دهید. روی خمیر را چنگال سوراخ ایجاد کنید تا موقع پختن پف نکند.

مرحله پنجم: پخت پای سیب حصیری

داخل تارت با مواد میانی تهیه شده پر کنید و باقی مانده خمیر را باید وردنه کشی کنید و به مستطیل دراز برش بزنید و به صورت تار و پودر روی پای قرار دهید و اضافه ها را برش بزنید و لبه ها را مرتب کنید. در ادامه با زرده زده شده روی خمیر را رومال بزنید و با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا پخته و طلایی شود. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت پای سیب حصیری

  1. اگر خمیر را ورز دهید به روغن می افتد و بعدا زپخت خشک می شود.
  2. به محض این که خمیر توی ظرف جمع بشه کافی است و بیشتر مخلوط نکنید.
  3. حتما خمیر را استراحت دهید تا خنک شود و اگر از غذاساز یا میکسر استفاده کنید می توانید خمیر را سریع استفاده کنید.
  4. در انتها می توانید گریل را روشن کنید تا سطح پای طلایی شود.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا