ترفندهای پوست کردن مواد غذایی
فرزانه سمندر، اختصاصی جدول یاب
پوست کردن بعضی از مواد غذایی و خوراکی ها واقعاً وقت زیادی از یک خانم خانه دار می برد در اینجا چند ترفند برای پوست کردن مواد غذایی به شما آموزش می دهیم.
پوست کردن سیر خشک:
بوته سیر را درون یک شیشه انداخته و در آن را محکم می بندید ، سپس تکان می دهید تا سیرها از غلات در بیایند ، سپس حبه های سیر را مجدد در شیشه انداخته و تکان می دهید به این صورت تمام پوست ها از سیر جدا می شوند.
پوست کردن تخم مرغ آبپز:
زمانی که تخم مرغ را آماده شد و پخت بلافاصله آن را درون شیشه ای حاوی آب خنک انداخته و در آنرا ببندید و محکم تکان دهید خیلی سریع تخم مرغ از پوسته خود جدا می شود.
پوست کردن سیب زمینی آبپز:
قبل از پختن سیب زمینی به صورت افقی روی ان با چاقو برش بزنید و سپس داخل آب بیندازید تا بپزد ، بعد از پخت خیلی راحت دو طرف سیب زمینی را گرفته و پوست آن را خارج می کنید.
پوست کردن گوجه فرنگی:
گوجه ها را ابتدا در آب جوش انداخته و بعد از ۳۰ ثانیه آن ها را داخل مخلوط آب و یخ انداخته ، به این طریق خیلی راحت می توانید با دست پوست آن را جدا کنید.