ترفندهای پوست کردن مواد غذایی

 

فرزانه سمندر، اختصاصی جدول یاب

پوست کردن بعضی از مواد غذایی و خوراکی ها واقعاً وقت زیادی از یک خانم خانه دار می برد در اینجا چند ترفند برای پوست کردن مواد غذایی به شما آموزش می دهیم.

ترفندهای پوست کردن مواد غذایی

 

 

پوست کردن سیر خشک:

بوته سیر را درون یک شیشه انداخته و در آن را محکم می بندید ، سپس تکان می دهید تا سیرها از غلات در بیایند ، سپس حبه های سیر را مجدد در شیشه انداخته و تکان می دهید به این صورت تمام پوست ها از سیر جدا می شوند.

 

ترفندهای پوست کردن مواد غذایی

 

 

پوست کردن تخم مرغ آبپز:

زمانی که تخم مرغ را آماده شد و پخت بلافاصله آن را درون شیشه ای حاوی آب خنک انداخته و در آنرا ببندید و محکم تکان دهید خیلی سریع تخم مرغ از پوسته خود جدا می شود.

ترفندهای پوست کردن مواد غذایی

 

 

پوست کردن سیب زمینی آبپز:

قبل از پختن سیب زمینی به صورت افقی روی ان با چاقو برش بزنید و سپس داخل آب بیندازید تا بپزد ، بعد از پخت خیلی راحت دو طرف سیب زمینی را گرفته و پوست آن را خارج می کنید.

 

ترفندهای پوست کردن مواد غذایی

 

پوست کردن گوجه فرنگی:

گوجه ها را ابتدا در آب جوش انداخته و بعد از ۳۰ ثانیه آن ها را داخل مخلوط آب و یخ انداخته ، به این طریق خیلی راحت می توانید با دست پوست آن را جدا کنید.

 

 

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا