طرز تهیه دمنوش زردچوبه و زنجبیل و دارچین مقوی و سالم برای لاغری + خواص
دستور تهیه دمنوش زردچوبه با عسل
دمنوش زردچوبه یکی از دمنوش های درمانی و انرژی زا برای روزهای سرد است که معمولا به همراه زنجبیل یا دانه های فلفل سیاه درست می شود و می تواند جایگزین مناسب و مفید برای نوشیدنی های مختلف باشد. دمنوش زردچوبه و زنجبیل خاصیت ضد درد دارد و می تواند به تسکین درد در سراسر بدن کمک کند. زردچوبه دارای خواص فراوانی است و با خوردن دمنوش زردچوبه نیز می توان از خواص درمانی آن بهره مند شد. کورکومین موجود در زردچوبه باعث جلوگیری از آلزایمر و آنتی اکسیدان موجود در این ماده و چای زردچوبه باعث جلوگیری از تخریب های آلزایمر می شود؛ همچنین کورکومین از تخریبات کبدی جلوگیری می کند. زردچوبه از خطر جهش سلولی می کاهد و رشد تومورها را محدود می کند، ضمنا مانع از پخش سلول های سرطانی می شود؛ دمنوش زردچوبه به همراه زنجبیل یک ترکیب عالی برای پاکسازی کبد می باشد. فقط به این نکته توجه کنید که استفاده زیاد از زردچوبه ممکن است باعث کاهش آهن خون شود؛ در صورتی که بخواهید تحت عمل جراحی قرار بگیرید باید دو هفته قبل از عمل مصرف چای یا دمنوش زردچوبه را متوقف کنید. در صورت استفاده از داروهای جلوگیری کننده از انعقاد خون هم نباید دمنوش زردچوبه مصرف شود. امروز در جدول یاب طرز تهیه دمنوش زردچوبه را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دمنوش زردچوبه و زنجبیل
- پودر زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
- آب ۲ پیمانه
- چوب دارچین ۱ عدد
- نصف لیمو ترش
- زنجبیل تازه ۱ تکه دو سانتی
- عسل ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه دمنوش زردچوبه و دارچین
مرحله اول: جوشاندن آب و اضافه کردن پودر زردچوبه به آب جوش
داخل کتری یا سماور آب بریزید و حرارت را روشن کنید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. زمانی که آب به جوش آمد، حدود ۲ پیمانه آب را داخل قوری یا ظرف دمنوش بریزید و حدود ۱ قاشق چای خوری زردچوبه را به آب جوش اضافه کنید.
مرحله دوم: اضافه کردن زنجبیل، لیمو ترش و چوب دارچین و دم کردن دمنوش
زنجبیل تازه را با چاقو به چند قسمت تقسیم، لیمو ترش را از وسط نصف و نصفه آن را در اندازه دلخواه خرد کنید یا به صورت حلقه ای برش بزنید. تکه های لیمو را به همراه چوب دارچین و زنجبیل خرد شده به زردچوبه اضافه کنید و قوری را حدود ۱۰ دقیقه روی بخار کتری یا وارمر قرار دهید تا دم بکشد و دمنوش خوشمزه و مقوی آماده شود.
مرحله سوم: اضافه کردن عسل به دمنوش
بعد از آماده شدن دمنوش زردچوبه و زنجبیل، ظرف را از روی حرارت بردارید؛ مقداری عسل به آن اضافه کنید و در فنجان سرو و نوش جان کنید.
نکات کلیدی برای تهیه دمنوش زردچوبه
- به جای زنجبیل تازه می توانید از یک قاشق چای خوری پودر زنجبیل استفاده کنید.
- به جای پودر زردچوبه از چوب زردچوبه استفاده کنید.
- دمنوش زردچوبه را صبح ها به جای قهوه بنوشید و پس از آن صبحانه سبک میل کنید.
- دمنوش زردچوبه و زنجبیل نه تنها پاک کننده کبد است بلکه لخته های خونی و گرفتگی های کبد را باز کرده و انرژی بخش است.