طرز تهیه کیک هندوانه ای ساده و مجلسی برای شب یلدا در تابه و فر مرحله به مرحله
دستور تهیه کیک هندوانه در قابلمه
کیک هندوانه یکی از کیک های خوشمزه با ظاهری جذاب و کاملا متفاوت است که بیشتر برای شب یلدا تهیه می شود. شما می توانید با اضافه کردن رنگ های خوراکی به مواد کیک، کیک هندوانه را به راحتی مانند کیک های دیگر در فر یا حتی در قابلمه و بدون فر نیز درست کنید و میز یلدای زیبایی داشته باشید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کیک هندوانه را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه ای
- آرد ۳ لیوان
- شکر ۱ لیوان
- روغن مایع ۱ لیوان
- شیر ۱ لیوان
- تخم مرغ ۴ عدد
- وانیل نوک قاشق چای خوری
- بکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری
- شکلات به شکل قطره یا شکلات چیپسی به مقدار لازم
- رنگ قرمز و سبز خوراکی
طرز تهیه کیک هندوانه ای خوشمزه برای شب یلدا در تابه
مرحله اول: مخلوط کردن شکر و وانیل با تخم مرغ
تخم مرغ ها را یکی یکی داخل ظرف بشکنید و کمی با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شوند. بعد شکر و وانیل را به تخم مرغ اضافه کنید و با همزن برقی حدود ۱۰ دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
مرحله دوم: اضافه کردن روغن و شیر
در این مرحله شیر به دمای محیط رسیده را به همراه روغن داخل مواد بریزید و در حد مخلوط شدن هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن آرد و بکینگ پودر
آرد و بکینگ پودر را داخل یک ظرف دیگر بریزید و با هم مخلوط و ترکیب آن ها را سه بار الک کنید. سپس ترکیب آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد تخم مرغی اضافه و هر بار مواد را مخلوط کنید.
مرحله چهارم: ریختن رنگ خوراکی داخل مواد کیک
مواد کیک را به سه قسمت تقسیم کنید و یک قطره رنگ سبز داخل یک قسمت از مواد بریزید و مخلوط کنید. به قسمت دیگر مواد کیک کمی رنگ قرمز بزنید تا به رنگ دلخواه دربیاید.
مرحله پنجم: ریختن مواد کیک داخل قالب
قالب را آماده و با کره چرب و آردپاشی کنید؛ ابتدا مواد سبز را داخل قالب بریزید و قالب را بچرخانید تا کناره های قالب هم سبز شود، بعد مواد بی رنگ را اضافه کنید و در انتها مواد قرمز رنگ را داخل قالب بریزید و شکلات چیپسی را اضافه کنید.
مرحله ششم: پخت کیک در فر
قالب کیک را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۴۰ دقیقه قرار دهید و بعد از این مدت با یک خلال دندان امتحان کنید، اگر مواد کیک به خلال دندان نچسبید کیک پخته است.
مرحله هفتم: پخت کیک در تابه
داخل تابه کاغذ روغنی قرار دهید و روی کاغذ روغنی و دیواره های تابه را کمی چرب کنید. شعله گاز را روشن کنید و شعله پخش کن را روی آن بگذارید تا گرم شود. اول مواد سبز را در مرکز تابه روی کاغذ روغنی بریزید، بعد مواد قرمز را روی مواد سبز بریزید و کمی شکلات چیپسی اضافه کنید. روی تابه را با دمکنی و درب تابه بپوشانید و روی شعله پخش کن به مدت یک ساعت قرار دهید.
نکات کلیدی برای تهیه کیک هندوانه ای در قابلمه و فر
- اگر دوست داشتید رنگ مواد کیک پررنگ تر باشد، رنگ خوراکی کمی بیشتر بریزید.
- اگر از قالب سرامیکی استفاده می کنید نیازی به چرب کردن نمی باشد.
- برای پخت کیک حرارت کم باشد مانند زمانی که برنج دم می گذارید.
- سایز یک لیوان ۲۰۰ میلی لیتر یا هر لیوان ۳/۴ لیوان فرانسوی دسته دار و یا یک پیمانه است.
- مواد کیک را می توانید به سلیقه خود داخل قالب بریزید و شکل دهید.
- دقت کنید حتما مواد را در مرکز تابه بریزید تا یکنواخت پخش شود.