طرز تهیه خامه قنادی فرم گرفته با خامه صبحانه سبک و راحت برای کیک تولد در خانه

دستور تهیه خامه قنادی فرم گرفته

طرز تهیه خامه قنادی

خامه قنادی از جمله موادی است که برای درست کردن کیک های تولد و خامه ای مورد استفاده قرار می گیرد و طعم کیک را بسیار دلچسب می کند. کیک خامه ای خوشمزه می باشد و محبوبیت آن نیز بین مردم ثابت شده است، بنابراین درست کردن یک خامه قنادی عالی می تواند به جذاب شدن کیک ها کمک کند. اگر به کیک پزی علاقه دارید و می خواهید انواع کیک ها را در منزل درست کنید، بهتر است طرز تهیه خامه کیک یا قنادی را نیز آموزش ببینید تا برای کیک های خوشمزه خود از آن استفاده و یک کیک حرفه ای داشته باشید. درست کردن خامه قنادی کار سختی نیست و شما می توانید به راحتی و در زمان بسیار کم آن را در منزل تهیه و در فریزر نگهداری کنید. خامه قنادی را می توانید با خامه صبحانه، پودر خامه و حتی سفیده تخم مرغ تهیه و استفاده کنید. خامه ای که به این روش درست می کنید، کیفیت و طعمی مشابه خامه های قنادی بیرون خواهد داشت. امروز در جدول یاب طرز تهیه خامه قنادی با خامه صبحانه را به شما آموزش خواهیم داد، پس با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه خامه قنادی برای کیک تولد

  • خامه صبحانه ۱ پاکت
  • پودر قند نصف لیوان
  • نشاسته ذرت ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه خامه قنادی سبک و راحت در خانه

مرحله اول: قرار دادن خامه صبحانه داخل فریزر

خامه را به مدت یک ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد از این که خامه را از یخچال خارج کردید، پاکت خامه را باز کنید و خامه را داخل یک ظرف شیشه ای یا فلزی بریزید.

مرحله دوم: اضافه کردن پودر قند و نشاسته ذرت

نصف لیوان پودر قند را با ۱ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت مخلوط و روی خامه الک و با قاشق خامه را له کنید و کمی هم بزنید تا به خوبی با پودر قند و نشاسته ذرت مخلوط شود.

مرحله سوم: فرم دادن خامه

همزن برقی را روشن کنید و روی دور کند قرار دهید و چند دقیقه ای خامه را با دور کند همزن بزنید تا اگر قطعه های یخ زده خامه در آن وجود دارد نرم و خامه یکدست شود. بعد از این مدت همزن را روی دور تند قرار دهید و خامه را مجدد با دور تند بزنید تا خامه کامل سفت شود و فرم بگیرد و به دیواره های ظرف بچسبد. بعد از فرم گیری، خامه را کمی با لیسک هم بزنید تا حباب های آن خارج شود.

مرحله چهارم: نگهداری خامه قنادی

اگر بعد از کاور کیک، خامه زیاد آمد آن را داخل ظرف دربسته پلاستیکی بریزید و در فریزر نگهداری کنید. همچنین می توانید برای فیلینگ کار بعدی، مقداری خامه فرم نگرفته را با آن مخلوط و مجدد فرم دهید و برای درست کردن کیک خامه ای استفاده کنید.

طرز تهیه خامه قنادی

نکات کلیدی برای تهیه خامه قنادی فرم گرفته با خامه صبحانه

  1. برای فرم دادن خامه حتما از ظروف شیشه ای یا فلزی استفاده کنید؛ ظروف پلاستیکی برای فرم دادن خامه مناسب نمی باشد.
  2. از خامه یخ زده به هیچ وجه برای فرم دادن و درست کردن خامه قنادی استفاده نکنید.
  3. از خامه با مارک های مختلف برای درست کردن خامه قنادی می توانید استفاده کنید.
  4. زمان فرم گرفتن خامه، به مقدار آن و نوع همزن بستگی دارد.
  5. خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید و به راحتی ماسوره بزنید.
  6. نشانه فرم گرفتن خامه این است که وقتی ظرف را برگردانید خامه از ظرف بیرون نریزد.
  7. از خامه قنادی می توانید برای فیلینگ و روکش کیک استفاده کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا