طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی با گوشت گردن مجلسی و لذیذ + فوت و فن
دستور پخت خورش ماست رستورانی
خورشت ماست یک دسر یا پیش غذای سنتی و اشرافی اصفهان است،که بیشتر در مهمانی ها و مراسم های رسمی سرو میشه و بسیار خوشمزه و مقوی می باشد زیرا با گوشت گردن تهیه می شود و شما می توانید یک غذای متفاوت به سبک اصفهانی در خانه تهیه کنید. برای تهیه این خورش ماست حتما باید از ماست چکیده استفاده کنید و در استفاده از زعفران دست و دلباز باشید. امروز در جدول یاب طرز تهیه خورش ماست را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
ماست چکیده | ۱ کیلوگرم |
زعفران ساییده | یک ق مرباخوری پر |
شکر | ۱ لیوان |
گلاب | ۱ ق غذا خوری |
نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بو | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورش ماست اصفهانی
مرحله اول: پخت گوشت
ابتدا باید گوشت گردن را با ادویه های گفته شده و ۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و ۲ الی ۳ ساعت بگذارید با شعله ملایم حسبی پخته و له شود می توانید برای سهولت در کار از زودپز استفاده کنید.
مرحله دوم: افزودن ماست
در ادامه باید گوشت را از هر گونه استخوان و چربی جدا کنید و در ظرفی غیر رویی بریزید زیرا ظرف رویی باعث سیاه شدن گوشت می شود و ابتدا با گوشتکوب دستی حسابی بزنید تا گوشت له شود و بعد داخل یک سینی ریخته و دستکش انداخته و با کف دست حسابی گوشت را ورز دهید به این عمل کف مال کردن می گوشند وقتی گوشت تغییر رنگ داد و به سفید زد باید ماست را اضافه کنید.
مرحله سوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه ماست چکیده را اضافه کنید و حسابی مواد را هم بزنید تا گوشت داخل ماست حل شود و به اصطلاح ناپدید شود. حالا نوبت اضافه کردن شکر هست که مقدار آن نیز سلیقه ی است و می توانید به دلخواه کم و زیاد کنید.
مرحله چهارم: تهیه خورش ماست
در ادامه باید زعفران سابیده شده را داخل گلاب حل کنید و به مواد اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا رنگ خورش زرد و زیبا شود و جاال خورشت ماست ما حاضر شده است و داخل دیس کشیده و برای ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت خورش ماست
- می توانید بجای شکر از پودر قند استفاده کنید.
- برای این پیش غذا حتما باید ماست را از لبنیاتی تهیه کنید یا خودتون ماست درست کنید از ماست های پاستوریزه یا همزده استفاده نکنید که خراب می شود.
- به دلخواه می توانید کمی گردو نیز داخل خورش استفاده کنید.