طرز تهیه خورشت ماست اصفهانی با گوشت گردن مجلسی و لذیذ + فوت و فن

دستور پخت خورش ماست رستورانی

خورشت ماست

خورشت ماست یک دسر یا پیش غذای سنتی و اشرافی اصفهان است،که بیشتر در مهمانی ها و مراسم های رسمی سرو میشه و بسیار خوشمزه و مقوی می باشد زیرا با گوشت گردن تهیه می شود و شما می توانید یک غذای متفاوت به سبک اصفهانی در خانه تهیه کنید. برای تهیه این خورش ماست حتما باید از ماست چکیده استفاده کنید و در استفاده از زعفران دست و دلباز باشید. امروز در جدول یاب طرز تهیه خورش ماست را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

ماست چکیده۱ کیلوگرم
زعفران ساییدهیک ق مرباخوری پر
شکر۱ لیوان
گلاب۱ ق غذا خوری
نمک و فلفل و زردچوبه و برگ بوبه مقدار لازم

طرز تهیه خورش ماست اصفهانی

مرحله اول: پخت گوشت

ابتدا باید گوشت گردن را با ادویه های گفته شده و ۴ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و ۲ الی ۳ ساعت بگذارید با شعله ملایم حسبی پخته و له شود می توانید برای سهولت در کار از زودپز استفاده کنید.

مرحله دوم: افزودن ماست

در ادامه باید گوشت را از هر گونه استخوان و چربی جدا کنید و در ظرفی غیر رویی بریزید زیرا ظرف رویی باعث سیاه شدن گوشت می شود و ابتدا با گوشتکوب دستی حسابی بزنید تا گوشت له شود و بعد داخل یک سینی ریخته و دستکش انداخته و با کف دست حسابی گوشت را ورز دهید به این عمل کف مال کردن می گوشند وقتی گوشت تغییر رنگ داد و به سفید زد باید ماست را اضافه کنید.

مرحله سوم: مخلوط کردن مواد

در ادامه ماست چکیده را اضافه کنید و حسابی مواد را هم بزنید تا گوشت داخل ماست حل شود و به اصطلاح ناپدید شود. حالا نوبت اضافه کردن شکر هست که مقدار آن نیز سلیقه ی است و می توانید به دلخواه کم و زیاد کنید.

مرحله چهارم: تهیه خورش ماست

در ادامه باید زعفران سابیده شده را داخل گلاب حل کنید و به مواد اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا رنگ خورش زرد و زیبا شود و جاال خورشت ماست ما حاضر شده است و داخل دیس کشیده و برای ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت خورش ماست

  1. می توانید بجای شکر از پودر قند استفاده کنید.
  2. برای این پیش غذا حتما باید ماست را از لبنیاتی تهیه کنید یا خودتون ماست درست کنید از ماست های پاستوریزه یا همزده استفاده نکنید که خراب می شود.
  3. به دلخواه می توانید کمی گردو نیز داخل خورش استفاده کنید.
‫۵/۵ (۱ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا