چگونه در خانه ترشی انار و لبو درست کنیم؟

اگر می خواهید ترشی انار و لبوی شما خوشمزه و خوش رنگ تر از همیشه باشد حتما نکاتی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید. ترشی انار و لبو از آن چاشنی های پرطرفدار است که اگر در خانه درستش کنید خیلی خوشمزه تر و بهتر هم می شود. طرز تهیه آن را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:

مواد لازم برای ترشی انار و لبو

لبوی درشت – ۴ عدد

انار  متوسط- ۲ عدد

سیب متوسط – ۲ عدد

شکر – یک قاشق چای‌خوری

نمک – یک قاشق چای خوری

گل ‌پر – یک قاشق چای خوری

سیاه‌ دانه – یک قاشق چای خوری

سرکه – به میزان لازم

آب لبو – به میزان لازم

طرز تهیه ترشی انار و لبو

۱-لبو‌ها را تمیز بشویید. داخل قابلمه بریزید و آب به آن اضافه کنید.

۲-سپس روی حرارت قرار بدهید تا بپزد.

۳- لبو رنگ خود را به آب پس می‌دهد بنابراین بعد از پخت که شعله اجاق را خاموش کردید، در ظرف را بگذارید و اجازه بدهید لبو‌ها داخل ظرف بمانند تا دوباره رنگ آن جذب شود.

۴- لبو‌ها را در اندازه دلخواه خرد کنید. اگر خواستید، می‌توانید آن ‌ها را با قالب شیرینی شکل بدهید.

۵-  سیب‌ها را هم خرد کنید یا با قالب شیرینی شکل بدهید.

۶- در مرحله بعد انار‌ها را دانه و به سیب و لبوی خرد شده اضافه کنید. همچنین می‌توانید سیب و لبو را رنده کنید.

۷- شکر ، نمک، گل‌پر  و سیاه‌دانه را به مواد اضافه کنید.

۸- سپس همه مواد را در ظرف شیشه‌ای بریزید. نصف شیشه را با سرکه سفید پر کنید و بقیه را آب لبو بریزید. این ترشی معمولاً بعد از یک هفته آماده مصرف است.

نکات ریز

۱- ترشی را در ظرف شیشه‌ای بریزید. ظرفی که برای ترشی در نظر گرفته‌اید، باید کاملاً تمیز و خشک باشد. در غیر این صورت ترشی کپک می‌زند. در ظرف را هم محکم ببندید تا هوا نکشد. اگر هوا بکشد، ترشی خراب می‌شود.

۲- ترشی را حتماً در جای خنک به دور از نور خورشید و ترجیحاً در یخچال نگهداری کنید.

۳- در ریختن ادویه ترشی و نمک زیاده‌روی نکنید. بعضی‌ها در تهیه ترشی به قدری ادویه را زیاد می‌ریزند که تمام مواد ترشی عطر و طعم اصلی خودشان را از دست می‌دهند.

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا