طرز تهیه خوراک جغور بغور در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: ابتدا دل و جگر و قلوه را تمیز و خرد کنید (دل را از وسط نصف کنید و لخته های سیاه داخل حفره های آن را خارج کنید، لایه نازک روی جگر را  جدا کنید، قلوه را از وسط نصف کنید و رگهای سفید رنگ آن را جدا نمایید).
جگر سفید را خرد کنید و جداگانه با 1 لیوان آب و کمی زردچوبه داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بپزد و آب آن تمام شود.
کره و پیازهای خرد شده را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید؛ تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس جگر سفید پخته، دل، جگر سیاه و قلوه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگشان تغییر کند. سپس رب گوجه فرنگی، 1 لیوان اب جوش، نمک و فلفل اضافه کنید.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید خوراک جا بیفتد و آب غذا کشیده شود. سپس در ظرف بکشید و همراه با نان، برنج، سیب زمینی و … سرو کنید، میتوانید مقداری فلفل کباب شده هم همراه با خوراک سرو کنید.
نکته ها: اندازه خرد کردن دل و جگر و … سلیقه ای است اما پیشنهاد میشود خیلی ریز خرد نکنید. بدلیل دیر پز بودن جگر سفید حتما پیش از اضافه کردن باید جداگانه پخته شود. در بعضی دستورها به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده میکنند. از این روش برای تهیه دل و جگر مرغ هم میتوانید استفاده کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر