جدول واژه یابی غذای محلی استان گیلان

جدول واژه یابی غذای محلی استان گیلان توسط تیم طراحان جدول سایت جدول یاب در تاریخ 23 اردیبهشت 1399 طراحی شده است. چنانچه نسبت به این جدول نظر و یا انتقادی داشتید در قسمت دیدگاه آن را ثبت کنید. جدول یاب همواره پذیرای دیدگاه های شما عزیزان خواهد بود.
گیلان از نظر تنوع غذاهای محلی نخستین استان ایران است. ۱۷۰ غذای محلی در گیلان پخت می‌شود. میرزاقاسمی، ترش تره، باقلاقاتوق، ماهی فویج، فسنجان، اناربیج، کولی غورابیج، سیر قلیه، گل در چمن و کال کباب از مهمترین غذهای محلی گیلان است. به عقیده کارشناسان آب و هوای مساعد و خاک مرغوب گیلان، آمادگی پرورش انواع خوراکی‌های طبیعی شامل: صیفی‌جات، میوه‌ها، حبوبات و غیره علت اصلی متنوع بودن غذاهای محلی گیلان است. مرغ ترش، اناربیج، باقلاقاتوق، میرزاقاسمی و زیتون پرورده ۶ غذای محلی است که در نوبت ثبت ملی است.
اشتراک گذاری

دیدگاه ها

به کیفیت جدول چه نمره ای می دهید؟
از
17
دیدگاه
انتقادات و دیدگاه ها
  • آناهیتا حاجی ابوتراب در 23 اردیبهشت 1399 2020-05-12 13:18:45
    لونگی خوب بود
  • پروانه کرد در 23 اردیبهشت 1399 2020-05-12 12:31:36
    باسلام وآرزوی توفیق روزافزون شماخیلی خوب بود
  • علی فرهمندیان در 23 اردیبهشت 1399 2020-05-12 06:56:23
    درود براهالی محترم گیلان.
  • حبیبه خانمرادی گرگری در 23 اردیبهشت 1399 2020-05-12 04:13:53
    صبح زیبایتان به خیر?عالی بود??
  • الماسی در 23 اردیبهشت 1399 2020-05-12 03:27:25
    بسیارخوب
  • علی رجایی در 23 اردیبهشت 1399 2020-05-12 03:11:54
    سلام دیشب به عنوان نفر اول در مسابقه ماهانه اسمم ثبت شد با تشکر فراوان علی رجایی از مهاباد
  • محمود معینی در 23 اردیبهشت 1399 2020-05-12 02:37:11
    سلام "لونگی"
  • طیبه باقری در 23 اردیبهشت 1399 2020-05-12 00:24:44
    باسلام وتشکرعالی بودسپاسگزارم از زحمات شما عزیزان وخسته نباشید خدمت شما