مسیر رسیدن به اهداف خود را چگونه پیدا کنیم؟

برای رسیدن به اهداف خود باید یک مسیر مشخص را انتخاب کنید . مسیری به عنوان نقشه که شما را از هدفتان دور نکند. حال چطور این مسیر را انتخاب کنیم؟نقشه موفقیت و رسیدن به اهداف خودتصور کنید که شما قصد مسافرت دارید روشن است که ابتدا مقصد و زمان حرکت را معین می کنید و سپس شروع به فراهم کردن مقدمات کار می کنید. وسایل و لوازم مورد نیازتان را برمی دارید و از سلامت خودروی خود مطمئن و به این ترتیب آماده حرکت می شوید. اما بلافاصله یک سوال مطرح می شود: از کدام مسیر برویم؟ در واقع شما نیاز به نقشه راه دارید. چرا که روشن نبودن مسیر و نقشه راه می تواند باعث معطلی و سردرگمی و حتی بیراهه رفتن شود تا جایی که ممکن است پس از ساعت ها حرکت هرگز به مقصدتان نرسید و فقط خستگی، فرسودگی و استهلاک عایدتان شود. دستیابی به اهداف نیز چنین ماجرایی دارد. شما با دقت تامل و مشورت و با معیارها و ملاک های صحیح هدفی را برای خود طراحی می کنید. پس از آن با شناخت و تقویت منابع درونی و اصلاح و برطرف کردن موانع درونی خود را تجهیز و آماده حرکت می کنید اما اکنون نیاز به نقشه راه دارید باید دقیقاً روشن کنید که از کدام مسیر و به چه شکل می خواهید به اهداف خود برسید. چرا که اغلب متوجه می شویم مسیرهای فراوان و متعددی هست که همه به نوعی به مقصد منتهی می شود. در چنین شرایطی کدام راه را انتخاب می کنیم؟

ویژگی های انتخاب یک نقشه راه چیست؟

۱- از درستی مسیر مطمئن شوید. دقت و بررسی کنید آیا این مسیر شما را به هدفتان می رساند؟ آیا به درستی آن اطمینان دارید؟ آیا مطمئن هستید که به بیراهه نمی روید. توجه داشته باشید که قرار نیست ما به هر شکل و وسیله ای و از هر طریقی به خواسته هایمان برسیم. چرا که به عنوان نمونه ممکن است برای کسب موفقیت های مالی، دست به دامان راه های اشتباهی شویم. پس مسیر باید معقول و مورد رضای خدا باشد.

۲- کوتاه ترین راه را انتخاب کنید. بدیهی است که ما در سفرمان معمولا جاده ای را گزینش می کنیم که کوتاه تر باشد و از طریق آن در زمان کمتری به مقصد برسیم. این بسیار عالی است. اما یادمان باشد که الزاما کوتاهترین راه درست ترین راه نیست. در واقع ما به شرطی کوتاه ترین مسیر را انتخاب می کنیم که از درستی آن اطمینان حاصل کرده باشیم.

۳- مسیر کم خطر و ایمن را گزینش کنید. دقت داشته باشید که برخی راه ها ممکن است بسیار حادثه آفرین و دردسر ساز باشد؛ بنابراین عقل حکم می کند مسیر انتخابی ما کم خطر باشد. اما باز هم یادمان باشد شرط اول، درستی راه است. چه این که ممکن است راهی بی خطر اما نادرست باشد و در نقطه مقابل مسیری را که از هر لحاظ به درستی آن یقین داریم خطراتی هم داشته باشد در چنین شرایطی باید با دقت و رعایت نکات ایمنی و توجه به علایم هشدار دهنده حرکت کنیم.

۴- نکته آخر این که در طول حرکت، هر چند وقت یکبار به خصوص در مواجهه با هر دوراهی و چند راهی به نقشه نگاهی بیندازید و کنترل کنید که به بیراهه نروید و هر جا که در درستی مسیر شک کردید حتماً از افراد مطمئن و راه بلد سوال کنید.

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا