باریش مانچو اسطوره موسیقی راک ترکیه کیست؟ + عکس
مانچو پس از اینکه تحصیلات خود را در رشته های ذکر شده تمام کرد، دوباره به ترکیه بازگشت و تصمیم گرفت که فعالیت های موسیقی خود را دوباره از سر بگیرد. “Fuat Guner” و “Mazhar Alanson” اولین همراهان مانچو بعد از بازگشت او از بلژیک بودن که او با همکاری آن ها یک گروه موسیقی با نام Kaygszlar را راه اندازی کرد. Hey koca topço اولین ترانه ی مانچو بود که در سال ۱۹۷۳، اولین موزیک ویدیویی مانچو برای آن ساخته شد.
زندگی خصوصی مانچو و نحوه ی آشنایی او با همسرش
لاله مانچو نام همسر باریش است. آن ها در سال ۱۹۷۸ ازدواج کردند و زندگی خوبی نیز با هم داشتند. داستان آشنایی مانچو با همسرش لاله از این قرار است که یک روز لاله برای مهمانی به منزل خواهرش رفت و از آنجایی که تلفن منزل خواهرش خراب بود برای استفاده از تلفن همسایه ی بالایی که دوست شوهر خواهرش هم بود، به طبقه ی بالا رفت. باریش مانچو همان دوست شوهر خواهر لاله بود و به محض اینکه درب را باز کرد با این سوال خانم لاله مواجه شد که آیا می تواند زنگ بزند، آقای مانچو در پاسخ به این سوال به شوخی مطرح کردن که اگر با من ازدواج کنی، چرا که نه! و لاله پاسخ این شوخی او را با ” چرا که نه! ” داد.
این اتفاق که شروع آشنایی آن ها بود در سال ۱۹۷۵ رخ داد و آن ها بعد از گذشت سه سال با یکدیگر ازدواج کردن و حاصل این ازدواج “Dogukan” و “Batkan” فرزندان آن ها بودند.
آغاز فعالیت های تلویزیونی باریش مانچو
اولین برنامه تلویزیونی مانچو در سال ۱۹۸۸ با نام ” ۷ to 77 ” در یکی از شبکه های معروف ترکیه با نام “TRT 1) Turkish State TV , 1st. channel)” اجرا شد. این برنامه برای بار دوم در سال ۱۹۹۸ اجرا شد و با رکود خوبی برای دیدن برنام در تاریخ ترکیه مواجه شد. البته لازم به ذکر است بدانید که این برنامه هنوز هم یکی از محبوب ترین برنامه های تلویزیونی ترکیه محسوب می شود. “From the Polar Circle to Equator” دومین برنامه ی تلویزیونی مانچو و گروهش بود که این برنامه شهرت جهانی پیدا کرد و در کشورهای مختلفی پخش شد.
او بالغ بر دویست آهنگ ساخت و آهنگ های او از ابعاد جهانی مورد توجه قرار گرفتند و به زبان های مختلف بلغاری، یونانی، فارسی، عربی و رومانی ترجمه و پخش شدند. او بارها برای برنامه های تلویزیونی که ساخته بود و برای آهنگسازی هایش جایزه های بزرگ و کوچک برد.
دریافت عنوان هنرمند دولت در سال ۱۹۹۱، دریافت نشان بینالمللی تکنولوژی، گرفتن دکترای افتخاری از دانشگاه «حاجت تپه» و «پاموک قلعه»، بینالمللی فرهنگ و صلح از دانشگاه سوکا(سال ۱۹۹۱) در ژاپن، دریافت نشان عالی شرف از بنیاد هنر توکیو، دریافت نشان شوالیه لئوپولدII در بلژیک و دریافت نشان طلا و یک نشان پلاتین برای ۱۲ تا آهنگ، از افتخارات باریش مانچو می باشد.
انتهای زندگی مانچو
مانچو در نهایت در اثر عارضه ی قلبی در سال ۱۹۹۹درگذشت. او به عنوان سفیر صلح، کنسرت های زیادی را به نفع کودکان بی سرپرست و مردم محروم افریقا و آسیا برگزار کرد و نهایتا به عنوان سفیر صلح از سوی سازمان ملل ، انتخاب شد. بعد از فوت مانچو، هزاران نفر از جای جای دنیا، برای بدرقه ی با شکوه او از این دنیا حاضر شدند.