طرز تهیه کیک موزی ساده و مجلسی با پف زیاد در قابلمه و فر

دستور پخت کیک موزی با گردو

طرز تهیه کیک موزی

کیک موزی یکی از کیک های فوق العاده خوشمزه و ساده می باشد که طرفداران خودش را دارد و شما می توانید برای مناسبت های مختلف تهیه کنید. اما بافت این کیک بسیار پنبه ای و نرم است و طعم و مزه خوبی دارد. شما می توانید در تهیه کیک موزی از گردو و شکلات چیپسی به دلخواه استفاده کنید و طعم و مزه این کیک را دو برابر کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کیک موزی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.

مواد لازم

تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ و ۱/۴ پیمانه
موز۲ عدد
آرد۲ و ۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر۲ ق مربا خوری
وانیل۱/۴ ق چای خوری
روغن مایع۲/۳ پیمانه
شیر۲/۳ پیمانه
گردو دلخواه۵۰ گرم

طرز تهیه کیک موزی

مرحله اول:  آماده سازی

ابتدا باید همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شود. سپس به کمک یک پیمانه یا لیوان شیرینی پزی مواد را اندازه گیری کنید. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود و اگر می خواهید داخل قابلمه این کیک را تهیه کنید باید شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید تا برای ۱۵ دقیقه گرم شود. گردو را با ۱ ق غذا خوری از آرد دستور مخلوط کنید و کنار قرار دهید تا در زمان مخلوط کردن کیک ته نشین نشود.

مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

در ادامه تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی برای ۵ دقیقه بزنید تا کرمی رنگ و کشدار شود و بعد در حین هم زدن باید دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود.

مرحله سوم: تهیه مایه کیک

در ادامه باید شیر و روغن مایع را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد موز ها را با پشت چنگال له کنید و به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا موز داخل مواد کیک باز شود. آرد و بیکینگ پودر را که از قبل سه بار الک کردید طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک مواد را هم بزنید و در انتها گردو را اضافه کنید.

مرحله چهارم: پخت کیک موزی در فر و قابلمه

برای پخت کیک در قالب باید یک قالب سایز میان تهی به قطر ۲۵ انتخاب کنید و مواد کیک را داخل آن بریزید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ بگذارید تا پخته شود و اگر می خواهید داخل قابلمه تهیه کنید باید قابلمه را چرب کنید و مواد کیک را داخل قابلمه ریخته و دمکنی قرار دهید و روی شعله پخش کن بگذارید و برای ۱ ساعت زمان دهید تا پخته شود. نوش حان

فوت و فن های دستور پخت کیک موزی

  1. اگر بعد از افزودن آرد مواد خیلی گلوله شد می تواند برای چند ثانیه با دور کند همزن برقی بزنید.
  2. حتما کیک را با خلال دندان از مرکز چک کنید و اگر نیاز بود زمان بیشتری دهید.
  3. به دلخواه می توانید با سس شکلاتی یا کارامل تزیین کنید.
‫۵/۵ (۲ امتیاز )
۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا