طرز تهیه کله جوش اصفهانی با کشک و گردو و شیره انگور گام به گام
دستور پخت کله جوش اصفهان
کله جوش اصفهانی یکی از غذا های بسیار ساده و راحت است که شما می توانید در خانه تهیه کنید و زمان بسیار کمی از شما می گیرد. کله جوش ها جزء دسته غذا های فوری و سبک هستند که می تواند گزینه خوبی برای نهار باشد و انواع مختلفی دارد. اما این کله جوش با کشک سابیده شده استفاده می شود و بهتر است از کشک های محلی استفاده کنید تا طعم و مزه خوبی داشته باشد و در انتها با نان خشک تیلت کنید و سرو کنید. امروز در جدول یاب طرز تهیه کله جوش اصفهانی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
کشک سابیده شده با آب | ۲ پیمانه |
پیاز | ۲ عدد |
نعنا خشک | ۱ ق غذا خوری |
گردو نیم کوب شده | ۱/۲ پیمانه |
شیره انگور | ۱ یپمانه |
زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کله جوش اصفهانی
مرحله اول: تفت دادن پیاز
ابتدا باید پیاز ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر کمی تفت دهید و بعد از کشیدن شدن آب پیاز روغن اضافه کنید و کمی زردچوبه بزنید تا رنگ پیاز ها تغییر کند و سبک شود و بعد نعنا خشک را اضافه کنید و برای چند ثانیه تفت دهید دقت کنید نعنا را نباید زیاد تفت دهید وگرنه تلخ می شود.
مرحله دوم: افزودن کشک
در ادامه باید کشک سابیده شده یا پاستوریزه را داخل کاسه بریزید و با ۲ پیمانه آب خوب باز کنید و به پیاز اضافه کنید و بگذارید تا بجوش بیاید و چون کشک خودش حاوی نمک است لازم نیست نمک اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه کشک اصفهان
در ادامه می توانید گردو و شیره را نیز موقع سرو یا وقتی کشک را اضافه کردید به کله جوش اضافه کنید و بعد از چند جوش خوردن از روی حرارت بردارید وب ه مراه نان سنگگ محلی یا نان خشک تیلیت کنید و سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت کله جوش اصفهان
- دقت کنید به ازای هر ۲ ق غذا خوری باید ۱ پیمانه آب بریزید یعنی برای ۲ پیمانه ۴ ق غذا خوری باید کشک بریزید.
- برای آماده کردن کشک، کشک سابیده شده را در یک کاسه کوچک بریزید و یک پیمانه آب به آن اضافه کنید و سعی کنید کشک را در آب رقیق کنید.
- در انتها می توانید برای تزیین از گردو خرد شده یا پیاز داغ استفاده کنید.
- می توانید نعنا داغ را به صورت جدا تهیه کنید و در انتها روی کله جوش بریزید.