آموزش طرز تهیه خرما ارده برای سفره افطار

خرما سرشار از کلسیم، فسفر، منیزیم و ویتامین ها بوده که برای تأمین سلامتی بدن بسیار مفید و ضروری می باشند. چون آهن خرما زیاد است، با خوردن ۱۵ گرم آن روزانه می توان رفع نیازمندی از جهت تأمین آهن بدن نمود و کم خونی یا عوارض ناشی از کمبود آهن را به این وسیله برطرف کرد.

 

 

خرما عضو جدانشدنی سفره‌های سحری و افطار ماه رمضان است. حالا ما بسیار راحت و بی‌دردسر می‌توانیم این پای ثابت سفره‌هایمان را خوشمزه‌تر، مقوی‌تر و پرانرژی‌تر کنیم تا هم تنوع و هم مغذی‌تر باشد، فقط کافیست ادامه‌ این مطلب را دنبال کنید.

 

مواد لازم

خرما – ۲۰ عدد
ارده – ۸ قاشق غذاخوری
کنجد – به میزان لازم

 

طرز تهیه خرما ارده

هسته و پوست خرما را جدا کنید تا ارده به خوبی جذب خرما‌ها شود. مقداری از خرما را داخل ظرف مد نظر بچینید و روی آن مقداری ارده بریزید و روی خرما‌ها به هر مقداری که دوست دارید، کنجد بپاشید. لایه دوم را بچینید. مثل لایه اول روی آن را ارده و کنجد بریزید. به همین راحتی خرما ارده شما آماده می‌شود. در ماه رمضان خرما جزو جدایی ناپذیر سفره‌های افطار و سحری است.

برای این که هر روز خرمای ساده سر سفره نگذارید، می‌توانید آن را با کمی ارده مغذی‌تر و خوشمزه‌تر کنید. این خوراکی بسیار مقوی است به طوری که آن را برای روز‌های سرد زمستان توصیه می‌کنند، اما شما می‌توانید برای روز‌های ماه رمضان هم آن را تهیه کنید.

 

خواص خرما ارده

ارده و خرما طبع بسیار گرمی دارند. از این رو، ترکیب این دو ماده بهترین خوراک برای افراد دارای مزاج بلغمی است تا باعث تعدیل مزاج آن‌ها شود. کلسیم وفسفر موجود در این مواد غذایی برای تقویت استخوان ها، بهبود عملکرد مغز، تقویت اعصاب وپیشگیری از کم خونی مناسب است.

 

موارد احتیاطی و منع مصرف خرما ارده

مخلوط ارده و خرما گرم است بنابراین مصرف زیاد آن به افراد گرم مزاج توصیه نمی‌شود. ارده و خرما باعث بروز چاقی، اضافه وزن، غلیظ شدن صفرا و جوش ناشی از گرمی در افراد مستعد چاقی خواهد شد. افراد مبتلا به دیابت با وجود قند طبیعی این ماده، درمصرف آن زیاده روی نکنند.

 

۰ ۰ آرا
امتیازدهی به مقاله

ایمیل برای اطلاع رسانی
بهم خبر بده
guest

0 نظرات
Inline Feedbacks
نمایش تمام کامنتها
دکمه بازگشت به بالا