سبزیجات و میوه ها را باچه محلول خانگی می توان ضدعفونی کرد؟
فرزانه سمندر ، اختصاصی جدول یاب
ضدعفونی کننده های شیمیایی قاعدتا خود دچار مشکل می کند . بهترین راه برای ضدعفونی کردن استفاده از محلولی خانگی است که خودتان درست کرده باشید تا مشخص باشد که از ترکیباتی در آن بکار رفته است .
میوه ها و سبزیجات حتی اگر ارگانیک باشند باز هم احتیاج به ضدعفونی شدن دارند. این سبزیجات امکان دارد در سطوحشان آغشته به موادی باشند که برای سلامتی ضرر داشته باشند.
در اینجا محلولی آموزش می دهیم که استفاده از آن راحت و بدون دردسر می باشد.
طرز تهیه :
چند قاشق غذا خوری جوش شیرین را داخل دو پیمانه آب ریخته و کاملا هم میزنیم تا یکدست به صورت لزج در بیاید و سپس محلول را داخل ظرف اسپری می ریزیم. در حالت دیگر نیز می توانیم با یک برس کوچک مخصوص که به محلول آغشته شده روی میوه و سبزی ها کشیده و در آخر نیز کاملا آبکشی می کنیم تا اثری از جوش شیرین بر روی میوه ها و سبزیجات باقی نمانده باشد.
▪جوش شیرین بخاطر خاصیت آفت کشی که دارد انواع ویروس ها و قارچ های درون میوه ها و سبزیجات را از بین می برد.