طرز تهیه شامی کباب خوشمزه و مجلسی بدون سیب زمینی با گوشت چرخ کرده
شامی کباب ساده
شامی کباب را می توان بی شک یکی از خوشمزه ترین غذا های سنتی ایرانی می باشد که شما می توانید هم با برنج زعفرانی و هم نان سرو شود. شما می توانید این شامی کباب خوشمزه را با سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید یا به صورت ساده آماده کنید که هر دو طعم و مزه بسیار خوبی دارد. شامی کباب از گوشت چرخ کرده تهیه می شود و به همراه یک سس خوشمزه آماده می شود که می توانید امروز در جدول یاب طرز تهیه شامی کباب را به شما آموزش دهیم و همه نکات و فوت و فن های آن را یاد بگیرید پس همراه ما باشید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
نمک | ۱ ق غذا خوری |
فلفل سیاه و زردچوبه | ۱/۲ ق چای خوری |
سیب زمینی | برای سرخ کردن ۱ عدد |
رب گوجه | ۲ ق غذا خوری |
آب | ۱ لیوان |
آرد نخودچی | ۲ ق غذا خوری |
آبغوره | ۱/۲ لیوان |
طرز تهیه شامی کباب
مرحله اول: آماده سازی مواد
ابتدا باید پیاز را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و آب پیاز را بگیرید. اگر دوست دارید می توانید ۱ ق غذا خوری جعفری ساطوری شده نیز اضافه کنید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید گوشت را به همراه آرد نخودچی و پیاز رنده شده و ادویه ها حسابی باهم ورز دهید تا منسجم شود، می توانید مواد را در یخچال قرار دهید یا همان لحظه سرخ کنید.
مرحله سوم: سرخ کردن مواد
داخل تابه کمی روغن ریخته و صبر کنید تا داغ شود و بعد از مواد شامی بردارید و به اندازه دلخواه به آن شکل دهید و داخل تابه سرخ کنید تا طلایی شود دقت کنید حرارت متوسط باشد و از روغن سرخ کردنی استفاده کنید. سیب زمینی را نیز پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و داخل یک تابه سرخ کنید.
مرحله چهارم: تهیه شامی کباب
در ادامه رب را داخل همان تابه که سرخ کردید تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و بعد آبغوره و آب جوش را اضافه کنید و بگذارید تا سس به قل زدن بیفتد و بعد شامی ها را داخل سس قرار دهید و به دلخواه سیب زمینی و چند اسلایس گوجه فرنگی نیز اضافه کنید و روی شعله متوسط قرار دهید تا سس غلیظ و خوش طعم شود و بعد سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور پخت شامی کباب
- اگر می خواهید آرد نخودچی را حذف کنید باید یک سیب زمینی رنده شده به مواد اضافه کنید.
- می توانید به دلخواه از سبزیجات معطر استفاده کنید.
- چون شامی قرار است با سس پخته شود نیازی نیست خیلی مغز پخت شود در حدی که طلایی شود کافی است.