آبگوشت کشک ( لرستان ) در آشپزی

آشپزی

آبگوشت کشک دوگوله دودار
گوشت آبگوشتی 300 گرم .  نخود 1/2 لیوان .  لوبیا سفید 1/2 لیوان .  سیر 3 حبه
بادمجان 2 عدد .  پیاز 1 عدد .  کشک غلیظ 1 لیوان .  نعناع خشک، نمک و فلفل مقدار لازم
طرز تهیه: نخود و لوبیا را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار اب ان را تعویض کنید.
گوشت، نخود و لوبیای خیس خورده، سیر و پیاز خرد شده را بهمراه چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا مواد پخته شوند (در مدت زمان پخت نمک اضافه نکنید).
بادمجان ها را خرد کنید و با مقداری آب بپزید و له کنید و پس از اینکه آبگوشت پخت بادمجان ها را اضافه نمایید و در آخر نیز کشک را بریزید و خوب مخلوط کنید، 10 دقیقه صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.
حدود 3 قاشق غذاخوری نعناع را با مقداری روغن تفت دهید سپس نعناع داغ را به ابگوشت اضافه کنید و مخلوط نمایید، نمک و فلفل آبگوشت را نیز اندازه کنید، آب ابگوشت را از مایه آن جدا کنید، مایه آبگوشت را بکوبید و بهمراه اب آبگوشت و مقداری نعناع داغ و کشک سرو کنید (  آب آبگوشت و کوبیده را در ظرف های جدا سرو کنید).
نکته ها: این آبگوشت بسیار مقوی و خوشمزه است و اغلب در فصل سرد سال سرو میشود، در صورت تمایل میتوانید 1 عدد سیب زمینی در زمان پخت به این آبگوشت اضافه کنید همچنین میتوانید بادمجان ها را سرخ کنید و پس از کوبیدن اضافه نمایید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر