شکلات برزیلی در آشپزی

آشپزی

شکلات برزیلی
شیرعسل 1 قوطی. پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری. کره 2 قاشق غذاخوری. ترافل برای تزئین
طرز تهیه: تمام مواد را درون قابلمه بریزید سپس بر روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب به هم بزنید تا مواد غلیظ شوند و حالت خمیری نرم پیدا کنند.
ظرفی را چرب کنید سپس مایه شکلات غلیظ شده را درون ان بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.
پس از انکه خنک شد دست خود را با کره چرب کنید و مقداری از مواد را در دست به صورت گرد در آورید و در ترافل شکلاتی بچرخانید و درون کاغذهای مخصوص شکلات قرار دهید.
نکته ها: میتوانید بجای پودر کاکائو و کره از یک بسته شکلات تلخ استفاده کنید، همچنین اگر ترافل در دسترس ندارید میتوانید گلوله های شکلاتی را درون پودر پسته، نارگیل، فندق، پرک بادام و … بچرخانید و سرو کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر