شکلات عسلی فندقی در آشپزی

آشپزی

شکلات عسلی فندقی
فندق خرد شده 200 گرم .  شکلات تخته ای 400 گرم .  شیر عسل 1 لیوان
طرز تهیه: داخل ظرف مستطیل شکلی را با فویل بپوشانید یا چرب کنید، 300 گرم از شکلات های تخته ای را خرد کنید و درون کاسه ای روی بخار اب قرار دهید تا شکلات ها اب شوند، مغزهای فندق و شیر عسلی را به شکلات اب شده اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید.
مواد را درون ظرف بریزید و خوب سطح ان را صاف کنید، 100 گرم شکلات تخته ای باقی مانده را اب کنید و روی مخلوط بریزید، مقداری پودر فندق روی شکلات ها بریزید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید.
پس از مدت زمان 2 ساعت قالب را از یخچال خارج کنید و به مکعب های یک اندازه برش بزنید و درون ظرف قرار دهید و سرو کنید.
نکته: شیر عسلی را میتوانید اماده بخرید یا خودتان از ترکیب 1 لیوان شیر داغ و 3-5 قاشق غذاخوری عسل تهیه کنید، درون این فاج از گردو، پسته، نارگیل و بادام نیز میتوانید استفاده کنید.

این شکلات برای جشن هایی مانند تولد و عید بسیار مناسب است و میتوانید این شیرینی ها را در ظرف در دار تا 1 ماه نیز نگهداری نمائید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر