شیرینی کشمشی در آشپزی

آشپزی

شیرینی کشمشی
آرد 1 و 2/3 لیوان .  پودر قند 1 و 1/3 لیوان .  کره 150 گرم .  تخم مرغ 2 عدد
کشمش پلویی 1/2 لیوان .  اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه: فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، کره و تخم مرغ را 30 دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه نمایید، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید (یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید).
کشمش ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و در ادامه آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید، داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید (شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند).
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10- 15 دقیقه قرار دهید (زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است)، اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر