طرز تهیه تارت فنجانی پای چوپان در آشپزی
تارت فنجانی پای چوپان
گوشت چرخ کرده 250 گرم . پیاز 2 عدد . کره 1 قاشق غذاخوری . پوره سیب زمینی 3 لیوان
سبزیجات آماده یخ زده (ذرت، نخود فرنگی، هویج) 2 لیوان . خمیر تارت مقدار لازم
طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، خمیر تارت را به شکل گرد قالب بزنید.
قالب ها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید (ته خمیرها را با نوک چنگال چند سوراخ ایجاد کنید)، قالب را 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر کمی بپزد و طلایی شوند.
پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس کره، سبزیجات یخ زده، 1/4 لیوان اب جوش، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب غذا کشیده شود.
مایه گوشت و سبزیجات را داخل نان ها بریزید و روی هر کدام مقداری پوره سیب زمینی بریزید، فر را روی کمترین دما قرار دهید و قالب را 20 داخل فر بگذارید تا تارت ها آماده شوند (5 دقیقه آخر میتوانید گریل را روشن کنید تا روی سیب زمینی ها کمی برشته شود).