طرز تهیه تارت فنجانی پای چوپان در آشپزی

آشپزی

تارت فنجانی پای چوپان
گوشت چرخ کرده 250 گرم .  پیاز 2 عدد .  کره 1 قاشق غذاخوری .  پوره سیب زمینی 3 لیوان
سبزیجات آماده یخ زده (ذرت، نخود فرنگی، هویج) 2 لیوان .  خمیر تارت مقدار لازم
طرز تهیه: فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود، خمیر تارت را به شکل گرد قالب بزنید.
قالب ها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید (ته خمیرها را با نوک چنگال چند سوراخ ایجاد کنید)، قالب را 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر کمی بپزد و طلایی شوند.
پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند سپس کره، سبزیجات یخ زده، 1/4 لیوان اب جوش، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا آب غذا کشیده شود.
مایه گوشت و سبزیجات را داخل نان ها بریزید و روی هر کدام مقداری پوره سیب زمینی بریزید، فر را روی کمترین دما قرار دهید و قالب را 20 داخل فر بگذارید تا تارت ها آماده شوند (5 دقیقه آخر میتوانید گریل را روشن کنید تا روی سیب زمینی ها کمی برشته شود).

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر