طرز تهیه ادویه تاکو مکزیکی در آشپزی

آشپزی

ادویه تاکو
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری .  پودر پیاز 1/2 قاشق چایخوری .  پودر فلفل قرمز 2 قاشق چایخوری
پودر زیره سبز 2 قاشق چایخوری .  پونه 1/2 قاشق چایخوری .  فلفل قرمز خرد شده 1 قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری .  پودر فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری .  پودر فلفل سفید 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه: تمام مواد را داخل میکسر بریزید و بزنید تا باهم مخلوط شوند سپس داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 2- 3 دقیقه ادویه را تفت دهید.
پس از تفت دادن ادویه را کناری قرار دهید تا سرد شود سپس ادویه را داخل ظرف دربسته بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید (ادویه را در محیطی تاریک و بدون رطوبت مانند کابینت آشپزخانه نگهداری کنید).
این ادویه معروف مکزیکی را میتوانید برای تهیه انواع غذاهای تند، انواع غذهای گوشتی، پیتزا و … مورد استفاده قرار دهید، این ادویه بسیار تند است و باید در آشپزی با دقت استفاده شود.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر