طرز تهیه بیسکوییت جو پرک در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
داخل کاسه ای تخم مرغ ها، شکر سفید، شکر قهوه ای و کره نرم شده را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا شکرها حل شوند. داخل کاسه ای دیگر جو پرک، آرد، دارچین، نمک، وانیل و جوش شیرین را مخلوط کنید و به مایه بیسکوییت اضافه نمایید و با قاشق هم بزنید. سپس 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مایه بیسکوییت خودش را بگیرد (در تهیه این بیسکوییت نیازی به همزن برقی نیست).
کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. سپس با قاشق از مایه بیسکوییت بردارید و روی کاغذ بریزید و با پشت قاشق بیسکوییت را صاف کنید. به همین صورت سینی فر را پر کنید سپس داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 دقیقه قرار دهید (بدلیل تفاوت دمای هر فر بهتر است بیسکوییت را پس از 5 دقیقه زیر نظر داشته باشید). پس از پخت 10 دقیقه صبر کنید تا بیسکوییت خنک شود، سپس از کاغذ جدا کنید.
نکته ها: در صورتی که شکر قهوه ای ندارید میتوانید از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید. 30 دقیقه پیش از تهیه بیسکوییت کره و تخم مرغ را خارج از یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسند.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر