طرز تهیه خورشت کرفس با گوشت در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: ابتدا کرفس ها را بشوئیدِ سپس به اندازه های دلخواه و یک اندازه خرد کنید. برگ های کرفس، جعفری و نعنا را ریز خرد کنید با مقداری روغن تفت دهید و سرخ کنید.
پیازها را ریز خرد کنید. سپس درون روغن فراوان تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. گوشت خورشتی را خرد کنید و به همراه زردچوبه و فلفل به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد رب گوجه‌فرنگی و کرفس‌های خرد شده را اضافه کنیدِ سپس چند لیوان آب بریزید و اجازه دهید با حرارت ملایم گوشت بپزد و نرم شود.
در اواسط پخت گوشت لیموعمانی ها را با چنگال سوراخ کنید و داخل گوشت بریزید. پس از پختن گوشت می‌توانید سبزی‌های سرخ شده را اضافه کنید. با حرارت ملایم 30- 40 دقیقه اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد، پس از اینکه خورشت جا افتاد درون ظرف بکشید و روی آن 2 قاشق غذاخوری روغن داغ بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.
نکته ها: چنانچه در اندازه گیری سبزی ها مشکل دارید به این صورت عمل کنید: مقدار برگ کرفس (ریز خرد شده) 5 قاشق غذاخوری، مقدار نعنا (ریز خرد شده) 1 قاشق غذاخوری و جعفری (ریز خرد شده) نیز 4 قاشق غذاخوری میباشد.
میتوانید بجای لیموعمانی از 3 قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کنید. اگر نعنا و جعفری ندارید میتوانید به همان مقدار از برگ کرفس استفاده کنید. در صورت تمایل بجای گوشت قرمز (گاو و گوسفند) می‌توانید از گوشت سفید (مرغ و بوقلمون) هم استفاده کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر