طرز تهیه خورش کنگر در آشپزی

آشپزی

طرز تهیه: پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس گوشت های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در این مرحله چند لیوان آب جوش اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا گوشت بپزد.
کنگر را تمیز و خرد کنید و بهمراه نعنا و جعفری خرد شده چند دقیقه در مقداری روغن تفت دهید و پس از اینکه گوشت نیم پز شد به گوشت اضافه نمایید. لیموعمانی و نمک و فلفل نیز اضافه نمایید سپس در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم 4- 3 ساعت اجازه دهید خورشت بجوشد و جا بیفتد (به روغن بیفتد). سپس بهمراه برنج سرو کنید.
نکته ها: اگر در طول زمان پخت آب خورشت کم شد میتوانید مقداری آب جوش اضافه کنید. این خورشت طعمی مانند خورشت کرفس دارد و بسیار خوشمزه است. در صورت تمایل میتوانید 1 قاشق غذاخوری رب به این خورشت اضافه کنید.

پیشنهاد شما
جهت ثبت نظر و معنی پیشنهادی لطفا وارد حساب کاربری خود شوید. در صورتی که هنوز عضو جدول یاب نشده اید ثبت نام کنید.
اشتراک گذاری
تصاویر